Transformacija koja je nadahnula žene širom sveta

Transformacija koja je nadahnula žene širom sveta

Četiri godine Skarlet Skiner je nosila samo pantalone zbog okrutnih komentara svog dečka o celulitu na nogama.

Ali nakon što je promenila ishranu (i rešila se dečka!), 23-godišnja devojka iz engleskog Sarija transformisala je svoje telo za samo šest meseci.

"Jela sam prženo za doručak sve vreme, kao i mnogo brze hrane, čipsa, slatkiša i čokolade i moje samopouzdanje bilo je na nuli", objasnila je.

"Skrivala sam se i potpuno promenila način na koji sam se oblačila. Počela sam da primećujem da sve što nosim ima duge rukave... Nikad se nisam osećala seksi ni atraktivno", napisala je u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Kaže da joj je dečko poručio da nosi samo pantalone "za njeno dobro" jer joj se "ljudi smeju iza leđa u klubu".

"Svako ko vam kaže kako bi trebalo da se stidite svog tela je odvratan, ali bio je to neko meni blizak, pa sam se povodila time što je govorio godinama", priznala je.

Ali nakon što ga je ostavila i pronašla "neverovatnog" novog dečka, uspela je da se izbori sa svojim demonima. Da joj treba promena, shvatila je kad je tražila novog dečka da je fotografiše u novom donjem vešu.

"Iskreno, nisam mogla da verujem šta vidim i osećala sam se potpuno bolesno", priznaje danas.

Vrlo brzo počela je s fitnesom, a promenila je i ishranu.

"Bila sam pod velikim stresom na trećoj godini fakulteta, ali osećaj nakon teretane i kad sam videla napredak činio me srećnijom".

Za šest meseci izgubila je 15-ak kilograma i danas se oseća mnogo srećnije i zdravije. Pre odlaska na dijetu odlučila je da postati vegetarijanka, a njena dijeta danas se sastoji od proteina bez mesa i puno povrća.

"Idem u teretanu pet puta nedeljno i napravila sam neke jednostavne životne promene. Na primer, umesto putovanja autobusa hodam", rekla je.