Tajne savršenog izgleda Dženifer Lopez

Za Dženifer Lopez kažu da je uspela da okrene točak vremena i zaustavi starenje, pa na korak do 50. rođendana izgleda dvostruko mlađe.

Foto: Shutterstock

To je rezultat više udruženih faktora: dobre genetike, birane ishrane, napornog rada u teretani ali i skupih krema i tretmana koji su dostupni latino divi. Ipak, ona se pridržava tri stvari koje ne koštaju baš ništa i nemate nijedan izgovor da ne krenete da ih primenujete već od danas.

Kvalitetan san

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Iako smo bezbroj puta pročitali da je kvalitetan zdrav preduslov za dobro zdravlje a samim tim i zdrav izgled često nam se dogodi da ne spavamo dovoljno. To se Dženifer Lopez nikada ne dešava i oko kvalitenog sna nikada ne pravi kompromise.

Suzdržavanje od kofeina

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Većina nas bez šoljice kafe ne može da zamisli početak svog dana, ali pevačica i glumica izvor energije traži u drugim sastojcima, ali i aktivnostima. U intervjuu za InStyle ona je naglasila da su vežbe njena svakodnevica, pilates, vožnja biciklom ili teretana, svakog dana je na programu nešto drugo.

Bez alkohola

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako Dženifer izuzetno vodi računa o svom zdravlju konzumacija alkohola ne dolazi u obzir, ni u posebnim prlikama.  Poznato je da alkohol loše utiče i na izgled kože, pa su to dovoljni razlozi da ga se ona zauvek odrekne.

Pročitaj još