5 bjuti trikova sa kremom za ruke koje malo koja žena zna

5 bjuti trikova sa kremom za ruke koje malo koja žena zna

Ili je u našoj torbici, na pisaćem stolu ili pored kreveta: uvek imamo negde na dohvat ruke pakovanje kreme za ruke. I to je dobro – jer s njom se može mnogo više od negovanja ruku. Ovi trikovi sa kremom za ruke će vam pomoći na više načina.

Foto: Shutterstock

Bori se protiv ispucanih vlasi

Krema za ruke je nešto isključivo za ruke? Pogrešno! Kremu za ruke slobodno možete naneti na vrhove kose. Tamo će sprečavati pucanje kose. Ali, pazite da nanesete tek malu količinu– inače će kosa biti previše masna. 

Sprečava statični elektricitet na odeći

Haljina se stalno lepi za čarape jer su oboje napunjene statičkim elektricitetom? I ovde pomaže malo kreme za ruke. Jednostavno natrljajte malo kreme na ruke pa nanesite na čarape.

Foto: Shutterstock

Otklanja šminku

Razmrljala vam se maskara ili se razmazao ruž za usne, a nemate kod sebe sredstvo za uklanjanje šminke? Nema problema – krema za ruke će pomoći! Stavite malo kreme na maramicu pa lagano obrišite mrlju od "make-upa". 

Zamenjuje ulje za nokte

Kada mažete ruke kremom stavite dodatnu količinu kreme na pokožicu oko noktiju pa je umasirajte kružnim pokretima. Naime, krema za ruke može bez problema zameniti ulje za nokte.

Foto: Shutterstock

Čisti cipele

Na putu ste na važan sastanak i primetili ste da vam se cipele više ne sjaje? Jednostavno stavite malo kreme za ruke na maramicu i prebrišite time cipele. Ali, oprez: ovaj trik pali jedino na cipelama sa glatkom kožom.

Ostavi komentar