5 trikova za lepotu koje bi svaka žena trebalo da zna

5 trikova za lepotu koje bi svaka žena trebalo da zna

Većina žena smatra da je za lepotu potrebno mnogo truda. Postoje trikovi koji vam mogu omogućiti da bez mnogo truda, vremena i novca ipak izgledate prelepo u bilo koje doba dana ili noći.

 Foto: Shutterstock

Pogledajte ovih 5 jednostavnih trikova koji će pomoći svakoj dami da održava svoj izgled bez mnogo napora.

Regenerator za kosu olakšava brijanje

Zaboravite na kupovinu muških pena za brijanje. Umesto toga, investirajte u regenerator za kosu. Ukoliko već jedan posedujete u kući, još bolje. Prilikom brijanja nanesite regenerator na određeni deo tela, nakon čega će dlačice omekšati, a brijanje biti olakšano. 

Soda bikarbona izbeljuje zube

Šminka može prekriti vaše eventualne nedostatke, međutim, žuti zubi će se uvek isticati. Najlakši način da se rešite žutih zuba jeste da pomešate jednu supenu kašiku sode bikarbone sa 2-3 kapi hidrogen-peroksida. Tako se možete pozdraviti s kupovinom skupih pasti za zube i koristiti ovu koju ste sami napravili. Bićete zadovoljni rezultatom.

Maska za lice od meda uklanja bubuljice

Često se dešava da vam se pojave bubuljice na licu ukoliko imate neki važan događaj. Najbolji način da se rešite tog večitog problema je med. Med ima antibakterijska dejstva i redovnim korišćenjem nećete se rešiti bubuljice samo trenutno, već možete biti sigurni da se ona više neće pojaviti.

Pirinač kao zamena za regenerator

Vreme je da nađete adekvatnu zamenu za regenerator. Nanesite ostatak pirinčane vode na kosu umesto regeneratora i bićete iznenađeni rezultatom. Dobićete sjajniju i čvršću kosu.

Čarobni vazelin za sjaj lica

Ne znate kako da dobijete prirodan sjaj lica? Sve što treba da uradite je da namažete vazelin na lice prilikom izlaska iz kuće.

Zatvoreno za komentare.