Ovo je jedina frizura koja stoji apsolutno svakoj ženi

Ovo je jedina frizura koja stoji apsolutno svakoj ženi

Bob frizura je frizura godine, i to već svi znamo, a istu trenutno nose neke od najlepših žena, koje su žrtvovale svoje duge kose zarad ovog trenda... Tako se primera radi bobom trenutno diče Kim Kardašijan, Olivija Kulpo, Ivanka Tramp, Dua Lipa, Kaja Gerber, Demi Lovato,...

 Foto: Shutterstock

No, kada je reč o tipu frizure, a ne dužini kose, jedna je pobedila sve druge, a stručnjaci tvrde da je praktično jedina koja pristaje baš svim ženama.

Reč je o zalizanoj kosi!

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели justine marjan (@justinemarjan) дана

Tekstura kose je krivac za to da li će nam neka frizura pristajati ili ne, ali kod zalizane kose tog problema nema - preparati će je lako ukrotiti i dati potrebnu formu, bez obzira imate li gustu ili retku dlaku.

Kod ove frizure je dobro što se može prilagoditi različitim prilikama, pa može izgledati fensi i luksuzno, ali i urbano i kežual.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Davy Newkirk (@davynewkirk) дана

Premda izgleda komplikovano, možete je lako i same napraviti, ali imajte na umu da će vam biti potreban dobar vosak i lak za kosu, kao i ukosnice.

Sve što je potrebno jeste da kosu namestite na stranu na koju želite, a potom na ceo deo koji želite da "prilepite" uz glavu stavite dosta voska za kosu. Zatim uzmite tanke ukosnice i postavite ih tako da drže deo kose koji želite da bude zalizan, i ne zaboravite zadnji korak - naprskajte kosu lakom, to će joj pružiti dodatnu čvrstoću i dugotrajnost.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ✖️Kelly Silva✖️ (@kshairartistry) дана