Dnevna doza lepog apsolutni lider društvenih mreža u Srbiji

Dnevna doza lepog apsolutni lider društvenih mreža u Srbiji

Dnevna doza lepog, koja je u vlasništvu agencije ORA Digital iz Beograda, je brojno najveća, a sada zvanično i najpraćenija stranica na društvenim mrežama u Srbiji. Ovakve rezultate donosi eminentna austrijska kompanija Storyclash.

Foto: dominomagazin

Prateći online sadržaje srpskih medijskih stranica sa najpopularnijih društvenih mreža Facebook, Instagram, Twitter i Youtube, kompanija Storyclash omogućava medijima da otkriju koliki je broj njihovih ukupnih interakcija na ovim mrežama, kao i mogućnost poređenja sa konkurencijom.

Interakcije podrazumevaju broj lajkova, deljenja i komentare bilo kog sadržaja na društvenim mrežama.

Foto: Storyclash

Dnevna doza lepog je zabeležila povećanje performansi od 50% skokom na prvo mesto sa 1.180.012 ukupnih interakcija na društvenim mrežama u avgustu. Blic je sada drugi sa 780.017 interakcija, a Kurir je ostao na trećem mestu sa 763.277 interakcija.

Naša Fejsbuk stranica i Instagram profil, koji zajedno trenutno broje preko 1.240.000 pratilaca, nalaze se na ubedljivom prvom mestu sa više od 400.000 interakcija od drugoplasiranog Blica i 415.000 od trećeplasiranog Kurira.

Pored toga, kreativni sadržaj u formi statusa koji delimo zauzima prvih deset mesta u ovoj kategoriji.

Foto: Storyclash

Milionski dnevni doseg na društvenim mrežama čini Dnevnu dozu lepog neprevaziđenim izvorom informacija o temama kojima se bavi i ubedljivo najdražim sadržajem među pripadnicima svih generacija.

Portal DDL.rs je za samo devet meseci od osnivanja, bez tabloidnih tema, crne hronike, politike, senzacionalističkih naslova i rijaliti tema, uspeo da na mesečnom nivou postigne milionsku posetu i tako prestigne mnoge medijske portale koji dugo godina postoje na našim prostorima.

Tabela ispod prikazuje broj jedinstvenih dnevnih korisnika prvih 20 sajtova u Srbiji za jučerašnji dan (19. septembar). Ove podatke objavljuje Gemius, sistem za praćenje posećenosti sajtova. Naš portal se nalazi na 15. mestu, i predstavlja ne samo najbrže rastući medijski portal u zemlji, već i u čitavom regionu.

 Foto: Audience.rs

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Zatvoreno za komentare.