Trudnice, dovodimo vam Festival dojenja u vaš dom!

Trudnice, dovodimo vam Festival dojenja u vaš dom!

U okviru Nacionalne nedelje dojenja, u četvrtak 1. oktobra, od 11 do 15 sati, biće održan sedmi Avent festival dojenja, prvi u onlajn svetu, preko Zoom aplikacije.

Da nije bilo novog koronavirusa i globalne pandemije, „Dečji sajt“ bi se pripremao za druženje sa najmanje dve stotine trudnica, razmišljalo bi se o dekoraciji, posluženju, poklonima i rezervnim stolicama, ako ih, kao i svih prethodnih godina, iznenade nenajavljene gošće. Međutim, zahvaljujući toj istoj koroni i toj istoj pandemiji, „Dečji sajt“ je iskovao nov, možda čak i bolji plan koji obuhvata buduće majke iz čitave Srbije, iz okruženja i iz dijaspore.

Prijavljivanje za učešće na festivalu je obavezno, jer ni broj virtuelnih mesta nije neograničen. Bilo bi glupo da ga propustite, jer se održava baš u vašem domu. Vi samo treba da odlučite da li ćete ga pratiti iz fotelje, troseda ili iz spavaće sobe, i da pripremite omiljenu voćnu užinicu ili neku drugu zdravu grickalicu.

Pored Milene Popević, sertifikovane savetnice za dojenje, očekuje vas i zdravstveni panel na kojem će učestvovati ginekolog, neonatolog, stomatolog i psiholog. Svi oni će vam pomoći da se što bolje pripremite za dolazak vašeg čeda na svet. Pripremiće vas za dojenje jer imaju rešenje za svaki problem zbog kojih su tolike mlade majke odustajale i prešle na flašice i formule.

Verujte, vama se posle ovog festivala, samo ako ste čvrsto rešile da dojite, to neće desiti.