Imlek i Nektar podržali treću po redu manifestaciju "Dani porodice" u Perlezu

Imlek i Nektar podržali treću po redu manifestaciju „Dani porodice“ u Perlezu

Manifestacija "Dani porodice" održao  se treći put po redu, 9. i 10. septembra u Perlezu, s ciljem promovisanja lepote porodice i porodičnog života. Svi gosti i posetioci imali su  prilike da se zabave uz igru i druženje, dok je za najmlađe organizovan bogat program. Kompanije Imlek i Nektar su podržale manifestaciju i time omogućile  uživanje u sokovima i čokoladnom mleku.

Foto: Imlek

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju i Grada Zrenjanina, 9. septembra s početkom u 17 časova, svečano je započeo dvodnevni kulturno-zabavni i dečiji program, a pored prostora na šetalištu pored Begeja, jedan segment manifestacije održao se u nedavno otvorenoj Kulturnoj stanici Baštinar mlin, u centru Perleza.

Imlek i Nektar su oduvek bili posvećeni podršci zajednici i inicijativama koje promovišu porodične vrednosti. Ova manifestacija pruža savršenu priliku da se istakne važnost porodice kao temelja društva i da se podstakne zajedničko provođenje vremena unutar porodičnog okruženja.

Foto: Imlek

„Kompanija Imlek sada već tradicionalno podržava inicijative koje promovišu porodične vrednosti. Porodica je temelj našeg društva, i mi iz kompanije smo ponosni što smo doprineli stvaranju posebnih trenutaka za porodice proteklog  vikenda u Perlezu. 'Dani porodice' je prilika da se ljudi okupe, provedu kvalitetno vreme zajedno i osveže čokoladnim mlekom koje već godinama deo njihovih života”, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Manifestacija „Dani porodice“ tradicionalno se održavaju od 2021. godine.

Zatvoreno za komentare.