Imlek ponosni sponzor Dečjeg festivala na Oplencu treću godinu za redom

Imlek ponosni sponzor Dečjeg festivala na Oplencu treću godinu za redom

Oplenac je  tradicionalno i ove godine, 17. septembra, bio domaćin rado posećenog Dečjeg festivala koji promoviše kulturu, zabavu i obrazovanje dece, stvarajući pozitivno okruženje i podstičući zdravu zajednicu.

Foto: United Moment agencija

Ovo je šesti festival po redu i jedan je od najvažnijih kulturno-zabavnih događaja za decu u našem regionu, a kompanija Imlek, ponosno je nastavila  tradiciju podrške ovom nezaboravnom iskustvu za mališane i njihove porodice. Dečji festival na Oplencu nudio je bogat i raznovrstan program koji je obuhvatio  pozorišne predstave, kreativne radionice, interaktivne igre i mnoge druge aktivnosti prilagođene uzrastima najmlađih posetilaca. Svaki trenutak bio je ispunjen čarolijom i uzbuđenjem, stvarajući nezaboravan dan za decu svih uzrasta, a ove godine, kompanija Imlek je za najmlađe pored poklona, spremila Moja Kravica D3 mleko, proizvod koji je posebno obogaćen vitaminom D3 kako bi podržao rast i razvoj dece.

Ove godine, Imlek je pored omiljenih proizvoda obezbedio poseban prostor na festivalu koji je bio  namenjen najmlađima, sa ciljem da stvori prijatan i siguran ambijent u kojem su mališani mogli da razvijaju svoje talente i veštine. U kreativnom kutku, deca su imala  priliku da se izraze kroz crtanje, bojenje i učestvuju u zabavnoj igri memorije.

Foto: United Moment agencija

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da podržimo Dečiji festival na Oplencu, događaj koji donosi radost i osmeh našim najmlađim sugrađanima. Kompanija Imlek tradicionalno pruža podršku manifestacijama u okviru koje deca imaju priliku da iskažu svoj talenat kroz umetnost, kulturu i sport, a naši proizvodi idealan su saveznik na tom putu. Izuzetno smo srećni što smo imali priliku da stvaramo najlepše uspomene sa svim posetiocima Dečijeg festivala na Oplencu“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Zatvoreno za komentare.