Kompanija MaxBet strateški razvojni sponzor Fruškogorskog maratona

Kompanija MaxBet strateški razvojni sponzor Fruškogorskog maratona

Na konferenciji za novinare u Novom Sadu najavljeno je održavanje MaxBet 46. Fruškogorskog maratona. Tim povodom predstavljen je generalni sponzor maratona, kao i program manifestacije u okviru koje će biti održano 5 takmičarskih trka različitih dužina, kao i 9 trka netakmičarskog karaktera. 

Foto:  Aleksandar Miškov

Fruškogorski maraton je najstarija manifestacija tog tipa u Evropi, i u njegovu tradiciju utkano je više od 300.000 učesnika sa svih meridijana sveta.

„Ovo je prvi put da Fruškogorski maraton uz sebe ima jakog i pouzdanog sponzora koji će sa nama u naredne 3 godine intenzivno raditi na razvoju i popularizaciji maratona. MaxBet 46. Fruškogorski maraton održaće se ove godine 22. i 23. aprila. Poslednjih godina na maratonu učestvuje oko 10 hiljada trkača, a ove godine očekujemo nove rekorde i po tom pitanju. Za sada imamo prijavljene učesnike iz 17 zemalja, a taj broj će svakako biti veći kako se budemo bližili danu održavanja maratona“ – izjavio je dr Nenad Sudarov, direktor Fruškogorskog maratona.

Foto:  Aleksandar Miškov

Menadžment kompanije MaxBet je u aktivnostima Fruškogorskog maratona prepoznao manifestaciju koja promoviše zdrav život i prirodu, i odlučio da naredne tri godine bude strateški razvojni sponzor maratona, sa ciljem da kroz ovo partnerstvo doprinese podizanju kvaliteta organizacije maratona i popularizacije aktivnog stila života.

„Generalno sponzorstvo Fruškogorskog maratona rezultat je naše želje da uvek budemo u društvu najboljih. MaxBet je i u prethodnom periodu podržavao Fruškogorski maraton, a sada smo odlučili da naše sponzorstvo intenziviramo i podignemo na viši nivo. Ulaganje u lokalnu zajednicu je strategija kompanije i verujem da je podržavanje Fruškogorskog maratona u naredne 3 godine odličan način da pružimo podršku rekreativnom sportu. Redovna fizička aktivnost glavni je preduslov za kvalitetan život, i upravo je to vrednost koju želimo da promovišemo kroz naše društveno odgovorne aktivnosti“ – izjavio je Darko Živanov, generalni direktor kompanije MaxBet.

Foto:  Aleksandar Miškov

Svi zainteresovani za učešće na MaxBet 46. Fruškogorskom maratonu mogu se prijaviti putem sajta: https://www.fruskogorski-maraton.com/

Zatvoreno za komentare.