MaxBet donirao 15 LG televizora Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac!

MaxBet donirao 15 LG televizora Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac!

MaxBet je danas bio u poseti Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu i tom prilikom donirali su Centru za radijacionu onkologiju 15 LG televizora.

Foto: MaxBet

„Pre svega bih izrazio zahvalnost kompaniji MaxBet na donaciji koja je stigla u pravom trenutku. Pacijenti koji čak i po nekoliko meseci borave u Centru za radijacionu onkologiju, do sada nisu imali televizore u sobama. Sada će, zahvaljujući ovoj donaciji, njihov boravak biti znatno prijatniji dok su na terapiji. Do sada smo na odeljenju imali samo jednu sobu sa jednim televizorom do koje neki pacijenti nisu mogli da dođu jer su ili u teškom pokretnom ili u nepokretnom stanju“, istakao je zamenik direktora Centra za radijacionu onkologiju dr Vladan Popović iz Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac.

Kompanija MaxBet se kontinuirano trudi da, kroz društveno odgovorno poslovanje stvori bolje uslove za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Foto: MaxBet

„Svesni smo činjenice da su ljudi koji borave u Centru za radijacionu onkologiju suočeni sa velikim životnim izazovom i želja nam je da im vreme koje tu provedu učinimo prijatnijim. Kompanija MaxBet veliku pažnju posvećuje promociji koncepta društveno odgovornog poslovanja i nastavićemo da kroz brojne aktivnosti, konkretne pomoći i donacije doprinosimo unapređenju kvaliteta života u našoj zemlji“ – kažu u MaxBetu.

Pored različitih vidova pomoći bolnicama, ova kompanija već pet godina širom Srbije uz pomoć svojih zaposlenih uspešno realizuje kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Život je krv“. Do sada je organizovano 45 akcija na kojima je učestvovalo čak 25% zaposlenih u MaxBetu. 

Zatvoreno za komentare.