MaxBet obezbedio privatno zdravstveno osiguranje svojim zaposlenima

MaxBet obezbedio privatno zdravstveno osiguranje svojim zaposlenima

Kompanija MaxBet je svojim zaposlenima obezbedila mogućnost da koriste usluge besplatnog privatnog zdravstvenog osiguranja u saradnji sa Sava osiguranjem, svojim partnerom u poslovima osiguranja. 

Foto: MaxBet

U sklopu paketa zdravstvenog osiguranja koje je kompanija MaxBet obezbedila za svoje zaposlene je godišnji sistematski pregled koji obuhvata čak sedam najtraženijih specijalističkih pregleda, ali i dodatni iznos koji se može koristiti za specifične, individualne potrebe. Ovo osiguranje je lako dostupno u celoj zemlji, jer se pregledi i ostale zdravstvene usluge mogu realizovati u preko 600 medicinskih ustanova širom Srbije. 

„Ovim potezom želimo našim zaposlenima da pokažemo koliko nam je važno da se osećaju sigurno dok rade u MaxBetu i da u svakom trenutku znaju da su deo MaxBet porodice. A briga o sopstvenom i zdravlju članova porodice - jedan je od glavnih prioriteta svakog od nas. Upravo zato smo se i odlučili na ovaj korak privatnog zdravstvenog osiguranja koje zaposlenima pruža dobar oslonac, efikasnu pomoć i negu, mogućnost da u svakom trenutku mogu da računaju na visok standard i dostupnost zdravstvenih usluga, pristup savremenim metodama i uslovima lečenja – kaže Zorica Todorović, Direktorka ljudskih resursa i operacija u kompaniji MaxBet. 

U Srbiji i regionu MaxBet zapošljava 2800 ljudi i ubrzano širi svoj tim. Društveno odgovorne aktivnosti kompanije su prvenstveno okrenute ka zdravlju i prevenciji bolesti, a ova je namenjena zaposlenima. Pored različitih vidova donacija zdravstvenim ustanovama, MaxBet već 5 godina uspešno sprovodi kampanju „Život je krv“ u kojoj je do sada učestvovalo čak 25% zaposlenih koji su u 45 akcija prikupili više od 2500 jedinica krvi i na taj način aktivno učestvovali u spašavanju 7500 ljudskih života.

Zatvoreno za komentare.