MaxBet otvorio sedište u Skoplju

MaxBet otvorio sedište u Skoplju

MaxBet kompanije je u subotu, 24. decembra, otvorila svoje sedište na makedonskom tržištu, u Skoplju. Ova investicija je samo prvi korak u strateškom pristupu razvoja makedonskog tržišta, kažu iz kompanije, a novo sedište omogućava veliki broj novih radnih mesta i biće snažna strateška podrška širenju maloprodajne mreže u ovoj zemlji koja će se samo tokom 2023. udvostručiti.

Foto: MaxBet

„Otvaranjem novog sedišta u Skoplju, kompanija MaxBet nastavlja sa ulaganjima koja će podići poslovanje na još viši nivo i dovesti nas do jedne od liderskih pozicija na regionalnom tržištu u narednom periodu. Kvalitetna ponuda igara, rad na novim rešenjima i jedinstveno korisničko iskustvo su imperativ našeg poslovanja na svakom tržištu. Otvaranjem sedišta obeležavamo prvi korak u ekspanziji MaxBet-a na makedonskom tržištu i veoma smo zadovoljni što ćemo intenzivirati poslovanje u ovoj zemlji“ – rekao je Darko Živanov, CEO MaxBeta.

Svečanom otvaranju sedišta prisustvovali su lokalni zvaničnici, poslovni partneri kompanije kao i zaposleni u MaxBetu. Nakon otvaranja sedišta u Severnoj Makedoniji, MaxBet će nastaviti sa širenjem svoje mreže u ovoj zemlji u preko 20 gradova i nastaviće sa zapošljavanjem kadrova za različite pozicije u sektoru igara na sreću, kao i prateću podršku centrale u vidu poslova u IT, pravno-finansijskom, i marketinškom sektoru.

Zatvoreno za komentare.