Mercator-S priredio prazničnu čaroliju deci u Dečjem selu

Mercator-S priredio prazničnu čaroliju deci u Dečjem selu

IDEA, Roda i Mercator novogodišnji karavan je i ove godine obišao 23 grada širom Srbije, posetio 50 dečijih bolnica, domova za nezbrinutu decu i drugih dečijih institucija gde je više od 5.000 mališana obradovao novogodišnjim paketićima

Foto: Mercator-S

Trenutak koji je apsolutno osvojio srca dece bio je novogodišnji vašar koji je organizovan u Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, gde je za 100 mališana ove institucije priređena praznična čarolija: poseta Deda Mraza, božićna predstava, podela paketića i vatromet koji je celu atmosferu pretvorio u najlepšu prazničnu noć.

Koliko je čitav ovaj događaj bio neverovatan najviše govore dečiji osmesi i sreća na njihovim licima, a zadovoljstvo svim sjajanim stvarima koje su videli nisu krili ni zaposleni u Dečjem selu.

„Ovaj Novogodišnji vašar je nešto najlepše što smo imali do sada kod nas. Deca su zaista presrećna i stvarno verujem da je ovo jedan od onih događaja koji će dugo pamtiti. Posebno nam je drago što je to organizovano kod nas u dvorištu, jer to svima nama u sistemu za rad sa socijalno ugroženom decom daje dodatnu motivaciju da zajedno pomeramo granice i da od naše institucije stvorimo još lepše i bolje mesto za sve mališane i stariju decu koji se kod nas nalaze”, rekao je Radenko Kondić, rukovodilac Službe za smeštaj i zbrinjavanje dece i mladih u Dečjem Selu u Sremskoj Kamenici, koje je jedna od 50 institucija koje je IDEA, Roda i Mercator novogodišnji karavan posetio i ove godine.

IDEA, Roda i Mercator novogodišnji karavan osmu godinu za redom donosi osmehe i radost deci širom Srbije, nije posustao ni tokom pandemije, a i ove godine je još jednom pokazao da je za magiju potrebno samo malo pažnje i truda.

„Mi nismo samo kompanija koja uspešno posluje, nego smo i brend koji želi da stvara bolje društvo za sve nas. Velikom broju kupaca u Srbiji pomažemo da naprave najlepše novogodišnje paketiće, ali pored toga naša kompanija i svi naši zaposleni osećaju želju da podele ljubav i da brinu o deci koja nažalost nemaju roditelje ili ne mogu da budu sa njima. Zato se svake godine trudimo da donesemo osmeh i sreću u sve domove za nezbrinutu decu i to će uvek biti naša misija, zato naš Karavan ovoliko dugo traje”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S, i dodala da je posebno srećna jer su se ove godine u praznični karavan, odnosno u pakovanje paketića, uključila i deca zaposlenih iz kompanije.

Zatvoreno za komentare.