Godina koju ispraćamo bila je puna izazova, drugačija nego bilo koja ranije, zbog čega željno čekamo novu, sigurni da će nam doneti više osmeha, pre svega zdravlja.
Foto: Kosmajska
Zato je važno da 2021. započnemo nekom dobrom pričom, da nam već prvi dani budu lepši i srećniji. Neka počnu za stolom, u toploj porodičnoj atmosferi uz ukusne zalogaje. Kosmajska delikatesna radionica pobrinula se za to.
Prirodni začini i dim bukove piljevine
Kosmajska buđola, pršuta, panceta, suvi vrat, suvi goveđi ramstek, kobasice... mame već na prvi pogled, a tek kada se probaju postaju neizostavni deo trpeze svih onih koji za sebe i svoje najdraže biraju samo najbolje.
Bez veštačkih dodataka, pojačivača ukusa, boja, i zamena za meso, ovi fini deliaktesi sadrže samo najkvalitetnije meso, so i prirodne začine. Dimeljni na suvoj bukovoj piljevini, taman onoliko koliko je potrebno da pun ukus, po kojem su prepoznatljivi, dobije poseban šmek.
Prirodni proces sazrevanja mesa se ne skraćuje, a zahvaljujući vodenoj filtraciji, koja iz dima otklanja štetne materije, Kosmajska suhomesnati proizvodi nemaju dominantan ukus dima. Pikantni i neodoljivi, prava remek-dela u kojima sva čula uživaju.
Foto: Kosmajska
Svež planinski vazduh u svakom zalogaju
Autentičnom ukusu nafinijih delikatesa doprinosi i okruženje u kojem nastaju – obronci planine Kosmaj, ruža vetrova, šume... U svakom zalogaju oseća se ono što nam daje snagu i zdravlje – priroda u svoj svojoj lepoti i neponovljivosti.
Zbog toga je ukus Kosmajska delikatesa autentiča i jedinstven. Zbog toga se ti proizvodi ne takmiče sa ostalim već diktiraju standarde, i to visoke.
Kvalitet jedini uslov
Od svog prvog pojavljivanja na tržištu pre 11 godina, do danas u porodičnoj delikatesnoj radionici Delikos, čiji je Kosmajska brend, se ne odustaje od vrhunskog kvaliteta. To je jedini cilj, a zadovoljni potrošač potvrda da je cilj ispunjen.
Zato, započnite i Vi 2021. dobrom pričom – Kosmajska pričom.