Novo izdanje na "Moj Kiosk" objektima - knjiga koja otkriva tajne skrivene hiljadama godina

Novo izdanje na „Moj Kiosk“ objektima – knjiga koja otkriva tajne skrivene hiljadama godina

Nova, dugo očekivana knjiga samo na objektima Moj Kiosk poznatog autora Dragana Damjanovića.

Foto: Moj Kiosk

Ova jedinstvena knjiga vodiće ljubitelje čitanja kroz uzbudljivu priču o rođenju Isusa Hrista i njegovom putovanju kroz Egipat sa Svetom porodicom koja tokom četiri godine prelazi put dug više od tri hiljade kilometara. Isus, najlepši dečak koji je ikada hodao Egiptom, bio je praćen nizom natprirodnih čuda koja su izazivala neverovatan interes kod ljudi koji su se susretali sa Svetom porodicom.

“Pored izuzetne knjige "Sveta Anastasija", koja je imala ogroman uspeh i odjek među čitalačkom publikom, očekujemo da će i ova nova knjiga gospodina Dragana Damjanovića probuditi posebna osećanja i proširiti vidike. "Tajna trojice mudraca" obećava otkrivanje novih tajni, činjenica i životnih mudrosti. Izuzetno smo uzbuđeni povodom ovog izdanja i ne sumnjam da će se pokazati kao pravi dragulj među knjigama koje se prodaju na MojKiosk objektima”, izjavila je direktorka sektora za marketing i korporativne poslove Moj Kiosk, Olivera Papić.

MojKiosk, kao deo poslovnog sistema MojKiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije, te nudi širok izbor proizvoda prilagođenih za sve uzraste.

Zatvoreno za komentare.