Savršen trik za uštedu vremena koje trošite na kućne poslove

Savršen trik za uštedu vremena koje trošite na kućne poslove

Peglanje može biti jedan od najnapornijih i neretko najdosadnijih kućnih poslova, posebno ukoliko živite u velikoj porodici, a pritom nemate puno slobodnog vremena. Međutim, savremeni način života i moderna tehnologija sa sobom su doneli rešenje i za te probleme.

Foto: philips.rs

Poslednje što želite je da provodite sate i sate peglajući, kao i da sa teškoćom savladavate sve neravnine na odeći koje se ne mogu lako „ukrotiti“. Ponekad je potrebno da iznova i iznova prelazite po istoj putanji, dok se garderoba konstantno vraća u pređašnje, izgužvano stanje.

Poslednji podaci govore da žene u Srbiji prosečno provedu tri sata nedeljno ispred daske za peglanje, što je zaista puno, a to vreme bi lako mogle da iskoriste i da se posvete sebi.

Prednosti Philips PerfectCare parnih stanica u odnosu na klasične pegle su brojne.

Foto: philips.rs

Mogu da vam uštede duplo više vremena, ali i živaca. Posao oko sređivanja velike količine veša, možete završiti za kratko vreme, jer napredna tehnologija i inovativan dizajn garantuju da ćete zauvek promeniti iskustva sa peglanjem.

Još jedna od sjajnih karakteristika je i OptimalTEMP tehnologija, koja omogućava peglanje svih materijala od teksasa do svile, bez podešavanja temperature i bez progorevanja. Peglanje parnim stanicama daje osećaj pouzdanosti čak i kada peglate svoje najosetljivije komade odeće jer Philips PerfectCare parne stanice imaju ploču koja se ne lepi za tkanine!

Philips PerfectCare parne stanice stvaraju više pare od klasičnih pegli, koja prodire duboko u odeću, tako da možete za dosta manje vremena proći kroz gomilu veša koja vas čeka, peglajući i ispravljajući jednim potezom i najupornije nabore. Uz Eco način rada, štedi i do 50% energije.

Foto: philips.rs

Takođe, nema više razmišljanja da li ste isključili peglu, kada ste izašli iz stana, jer se ona automatski isključuje, nakon 10 minuta mirovanja.

Napor prilikom peglanja gotovo da nećete ni osetiti jer je sama pegla ultra lagana i ne treba vam dodatna snaga da biste je podigli i prelazili preko veša. Može čak i da pegla vertikalno, pa osvežavanje jakni ili zavesa više neće biti problem.

Parne stanice poseduju veliku posudu za vodu od 1,8l tako da možete kontinuirano da peglate bez prekidanja i ne morate često da dopunjavate vodu, a jednostavan Easy de-Calc sistem sprečava nakupljanje kamenca i drugih nečistoća.

Da peglanje ne mora da bude težak posao, dokazaće vam Philips parne stanice!

Zatvoreno za komentare.