Ne gubite vreme i energiju zbog nebitnih stvari

Ne gubite vreme i energiju zbog nebitnih stvari

U ljudskoj prirodi je da neprestano poboljšava stvari, da ih unapređuje i menja... I to je sasvim u redu, važno je da idemo napred i da stremimo boljem, ali ne bi bilo loše da se ponekad okrenemo oko sebe, da na trenutak pogledamo gde se nalazimo sada.

Foto: Philips

To bi nam koristilo, jer je zapravo ovo jedino vreme koje stvarno imamo i na koje možemo da utičemo.

To treba stalno da radimo, iako ćemo s vremena na vreme morati da konstatujemo da nam kuća puna mrvica od keksa, rasutih kokica, polomljenih mina od drvenih bojica, komadića raznobojnih kreda i raznih drugih dečjih (ne)dela.

Foto: Shutterstock

Moraćemo da konstatujemo da su tepisi i ugaona garnitura prekriveni dlakama naših ljubimaca i da smo svuda po parketu ostavili tragove mokrih cipela, a po kuhinjskom podu flekice od višanja koje smo sinoć čistili kako bismo spremili kolače za goste koji nam dolaze danas.

Ups! Kolači! Gosti!

Kolači su spremni, gosti stižu za desetak minuta, a kuća je u haosu.

Evo prilike da zastanete i da kažete „Ništa strašno. Imam Philips PowerPro Aqua 3u1“... S njim će za 10 minuta čitava kuća da blista. Zaista je poseban. Štapni deo usisivača idealan je za čišćenje podova, ručni usisivač je neophodan za nameštaj, a dodatak za mokro brisanje nezamenljiv je u kuhinji.

Foto: Philips

Mrvice, ostatke hrane, one mine od bojica i komadiće kreda, travke i listiće skupiće brzinom svetlosti. Na isti način se bori sa svim nečistoćama, čak i ako se nalaze na teško dostupnim mestima – ispod radijatora, komoda i troseda, pa čak i u uglovima soba.

Ali ni to nije sve... Philips PowerPro Aqua 3u1 sadrži i ručni usisivač koji je idealan za usisavanje tapaciranog nameštaja, a pokazao se zlata vrednim kada je reč o uklanjanju dlaka kućnih ljubimaca.

On je toliko moćan da ga deca doživljavaju kao magičnu spravu koju će, ako im ponudite, rado koristiti za izvođenje trikova. Pokažite im kako izgleda čarolija – Sad vidiš kucine dlake, sad ih ne vidiš. Sad vidiš mrve od sendviča, sad ih nema...

Foto: Philips

A najbolje od svega je što te mrve, dlake i ostale nečistoće odlaze u posudu koja se lako prazni. Ona ima višeslojni filter koji zadržava više od 95 odsto alergena, što je sjajno za porodice u kojima neko pati od alergija na grinje i prašinu.

Ne čudite se zbog svih ovih mogućnosti... Philips PowerPro Aqua 3u1 može i više od toga. Evo, na primer, on može sa 0,2 l vode, koliki mu je kapacitet rezervoara za vodu, da obriše 50 kvadratnih metara podova.

Savršeno uklanja mrlje od višanja, od bilo kog drugog soka, ulja ili mleka bilo da je u njega sipana čista voda, bilo da je u nju dodat deterdžent.

I dok se gosti parkiraju pred kućom, mi možemo da parkiramo Philips PowerPro Aqua 3u1 iza vrata u spavaćoj sobi, uza zid, pod krevet, u ormar ili ostavu, jer je samostojeć i ne zauzima puno prostora.

Foto: Philips

Bežičan je, pa nema gubljenja vremena za uvlačenje i namotavanje kablova, ali mu je baterija toliko jaka da sa jednim punjenjem može da se usisava između 40 i 60 minuta. Više nego dovoljno da se, kad gosti odu, brzinski sredi kuća. Makar da se usisaju mrvice od kolača s višnjama.

I znate šta... Na kraju dana ćemo, kad se malo okrenemo oko sebe shvatiti da treba da budemo zadovoljni i da uživamo u trenutku, a sutra ćemo iznova da popravljamo stvari, da menjamo i poboljšavamo svet koji nas okružuje.

Neće to uvek ići glatko, neće sve biti izvodljivo, ali makar nećemo više da rasipamo energiju i vreme na sređivanje kuće jer za svakodnevno, brzinsko čišćenje imamo Philips PowerPro Aqua 3u1.