Za svakodnevno, brzinsko čišćenje kuće potreban vam je pravi saborac

Za svakodnevno, brzinsko čišćenje kuće potreban vam je pravi saborac

Besprekorno čisti i savršeno uređeni stanovi, bez ijedne jedine suvišne stvari, bez trunke prašine, bez mrvica i tragova života, postoje samo u časopisima i na sajtovim koji se bave uređenjem enterijera, katalozima proizvođača nameštaja ili podnih obloga, dok ih u stvarnom životu nema.

Foto: Philips

I znate šta... dobro je da je tako!

Parket dekorisan mrvicama hleba i komadićima keksa, fleke od vode i soka po kuhinjskim pločicama, dlake kućnih ljubimaca na fotelji, tepisi puni polomljenih mina od drvenih bojica, iscepkanih papirića, prašine i travčica donetih iz parka na đonovima patika, naša su stvarnost, jer to znači da se u našim domovima uživa u jelu i piću, dečjoj igri i njihovom zaraznom smehu, maženju sa psom ili mačkom, druženjima s porodicom i prijateljima...

Foto: Philips

Dobro je da smo takvi!

Mi smo topli i neposredni, pa se jedni drugima ne najavljujemo nedeljama unapred. Mi pozovemo i kažemo „Stižem za 10 minuta!“

Dovoljno da se složi domaća pita sa sirom i da se malo pospremi kuća. Za pitu imamo kupovne kore, a za sređivanje Philips PowerPro Aqua 3u1 usisivač. Ne, to nije klasičan usisivač, već vaš saborac i dragoceni saveznik u svakodnevnom, brzom čišćenju kuće.

Foto: Philips

Jedini usisivač koji usisava i pere podove u isto vreme

Zaista je poseban. Štapni deo usisivača idealan je za čišćenje podova, ručni usisivač je neophodan za nameštaj, a dodatak za mokro brisanje nezamenljiv je u kuhinji. Mrvice i ostaci hrane koji su pali na pod, a pas nije stigao da ih slisti, nestaju brzinom svetlosti kad naiđe Philips PowerPro Aqua 3u1. Na isti način se ovaj revolucionarni aparat bori i sa dlakama kućnih ljubimaca, ali i svim ostalim nečistoćama, čak i ako se nalaze na teško dostupnim mestima – ispod radijatora, komoda i troseda, pa čak i u uglovima soba.

Foto: Philips

Ali ni to nije sve... Philips PowerPro Aqua 3u1 je jedini usisivač na tržištu koji može u isto vreme i da usisava i da briše podove, čime se štedi vreme. Sa 0,2 l vode, koliki je kapacitet njegovog rezervoara za vodu, može da se obriše do 50 kvadratnih metara podova. Ni sasušeni voćni sok na parketu, pa ni masne mrljice, nisu naročit izazov za Philips PowerPro Aqua 3u1. Obrisaće ih bez po muke, bilo da ste dodali deterdžent, bilo da ste sipali samo čistu vodu.

Troslojni filter zadržava 95 odsto alergene i prašine

Foto: Philips

Ovaj uređaj koji služi da vaš dom uvek bude čist i bezbedan, ima jaku bateriju, pa ćete moći da usisavate od 40 do 60 minuta bez dodatnog punjenja. Zahvaljujući tome, moći ćete da stignete do svakog, pa i onog najudaljenijeg i najskrivenijeg dela vašeg doma. Svaki će biti detaljno očišćen, a prašina će završiti u posudi koja se lako prazni, što je posebno važno ako neko od vaših ukućana pati od alergija. Višeslojni filter zadržava više od 95 odsto čestica, poput dlaka, polena, grinja, prašine i drugih alergena.

Philips PowerPro Aqua 3u1 je samostojeć, ne zauzima puno prostora, pa možete da ga držite u nekom ćošku, uza zid, ispod kreveta, u ormaru ili ostavi, a kako je veoma lagan, moraćete da motrite na decu koja će sigurno poželeti da vam pomognu u čišćenju kuće i dočekivanju gostiju.

Foto: Philips

Ako niste shvatili sve prednosti ovog moćnog uređaja, evo 10 njegovih najvažnijih karakteristika:

1. Philips PowerPro Aqua 3u1 je i usisivač, i brisač, i ručni usisivač.

2. Bežičan je. Baterija mogućava 40-60 minuta rada bez punjenja.

3. Nema kesu već posudu za prašinu koja se lako prazni.

4. Sistem za brisanje: uključuje se i isključuje samo jednim „klik“

5. Može da koristi čistu vodu ili providan deterdžent.

6. Lagan je, ima samo 4,7 kg

7. Troslojni filter zadržava više od 95 % čestica.

8. Ventilator PowerCyclone rotira brzinom i do 300 km/h.

9. Ima TriActive Turbo usisni nastavak sa motornom četkom.

10. Samostojeći je, ne zauzima puno prostora.