PostFESTum: Poslednja prilika da pogledate neke filmove sa 51. FEST-a

PostFESTum: Poslednja prilika da pogledate neke filmove sa 51. FEST-a

Neki od najgledanijih filmova sa ovogodišnjeg FEST-a, ali i oni koji neće ići u bioskopsku distribuciju, biće prikazani u okviru programa PostFESTum, koji se održava do 12. marta u pet beogradskih bioskopa.

Foto: Cebef

Na repertoaru su naslovi nominovani za Oskara, poput "Tar", "Tiha devojčica", "EO", "Sva lepota i krvoproliće", film koji je otvorio FEST, "Zločin je moj" Fransoa Ozona, kao i neka od ostvarenja prikazana u Glavnom takmičarskom programu: "Prašinari", "Dalilend", "Totem", "Kajmak", "Zveri", nagrađeni za najbolji scenario i "Sneg i medved", dobitnik Nagrade "Nebojša Đukelić" za najbolji regionalni film.

Gledaoci će imati priliku i da još jednom pogledaju jedino domaće ostvarenje u konkurenciji za Beogradskog pobednika, "Ovuda će proći put" mlade Nine Ognjanović, koji je dobio nagradu publike za najbolji evropski film 51. FEST-a.

Ovo će biti i poslednja prilika da se pogledaju naslovi "Razgovori žena", "Živeti", "Sin", "Beskrajni bazen", "Kosti i sve", "Zavera u Kairu", "Til" i "Marsel školjka u cipelama", jer nisu otkupljeni za prikazivanje u bioskopima.

Program PostFESTum održava se u bioskopskim salama Dvorane Kulturnog centra Beograda, Jugoslovenske kinoteke, Sinepleks Galerije Beograd i Sinepleksa Ušće. Ulaznice, po ceni od 300 i 500 dinara, u prodaji su na blagajnama pomenutih bioskopa.

Kompletan program možete pogledati ovde.

Zatvoreno za komentare.