Sjajna vest za sve roditelje i mališane!

Sjajna vest za sve roditelje i mališane!

Stigao je Moja Kravica Junior jogurt obagaćen sa 10 vitamina! Kompanija Imlek je 2017. godine na tržište lansirala Moja Kravica Junior mleko, koje je osvojilo srca mališana, ali i njihovih roditelja, koji su bili oduševljeni činjenicom da njihova deca od sada mogu da uživaju u omiljenom Moja Kravica mleku obogaćenom vitaminima i mineralima, koji će im obezbediti zdrav i pravilan rast i razvoj.

Foto: Imlek

U tom duhu, Moja Kravica Junior porodica postala je bogatija za novog člana – Moja Kravica Junior jogurt, i to u 3 varijante: beli jogurt od 250g, beli jogurt od 500g, i voćni jogurt sa ukusom jagodine i banane od 250g.

Moja Kravica Junior jogurt namenjen je prvenstveno mališanima koji su u razvoju, ali i svima onima koji žele da ojačaju svoj imuni sistem i pruže mu vitamine i ostale sastojke koji pospešuju normalno funkcionisanje organizma, jer je obogaćen sa 10 vitamina, među kojima su A, D3, E, kompleks vitamina B, kao i kalcijum, koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju i zuba.

Pored toga, zahvaljujući prisustvu navedenih vitamina, redovna konzumacija Moja Kravica Junior jogurta osnažuje imuni sistem, potpomaže razvoj i funkcionisanje nervnog sistema i povoljno utiče na vid i zdravlje kose i kože.