Skockaj se za novo godišnje doba u Ada Mall-u i to na njihov račun!

Skockaj se za novo godišnje doba u Ada Mall-u i to na njihov račun!

Dolazak novog godišnjeg doba savršen je izgovor za kompletno opremanje ormara i nadogradnju stila. Povodom dolaska jeseni, najinspirativnijeg godišnjeg doba kada je moda u pitanju, TC Ada Mall organizuje sjajnu nagradnu igru pod nazivom „Skockaj se u Adi“ u kojoj će petoro srećnih dobitnika imati mogućnost da potpuno besplatno nabace nove krpice i spreme se za beogradsku jesen.

Foto: Ada Mall

Nove kolekcije dugih rukava, džinsa, ležernih kombinacija ili garderobe za posao već su stigle. Zahlađenje koje jesen donosi zahteva komade koji nisu previše lagani, ali ni previše ušuškani, već onako taman izbalansirani i savršeni.

A upravo vam taj šoping može doneti priliku da kompletno obnovite svoj garderober. Postupak je vrlo jednostavan. Sve što je potrebno da uradite jeste da na info pultu priložite dokaz o kupovini i to jedan fiskalni račun minimalne vrednosti 6000 dinara ili dva fiskalna računa koja zajedno imaju vrednost minimum 6000 dinara.

Nagradna igra traje do 20. septembra, a već 21. ćete saznati da li ste baš vi osvojili vredan vaučer u vrednosti od 36.000 dinara za kupovinu u jednoj od pet radnji u ovom tržnom centru.

Kupovina u TC Ada Mall je neki vid investicije zato što su tamo potrošači uvek na prvom mestu. Svako je dobrodošao da okuša svoju sreću, a više o celoj nagradnoj igri se može naći na sajtu TC Ada Mall.

Zatvoreno za komentare.