"Srećko" zasvetleo, nule za istoriju!

„Srećko“ zasvetleo, nule za istoriju!

Jeste li se pitali kako je kad ti se nasmeši sreća?

Ili te dodirne po ramenu?

Jedno je sigurno, stiže iznenada.

Foto: Promo

Redovnom gostu Admiral slot kluba P.M (38) se ukazala kao u magnovenju. Okušao se u  najpopularnijoj igri, "Book of Ra", na Novomatic Scorpion aparatu, sa Impera programom.

Redovan je na mestu gde je bacio rukavicu sreći. I pobedio, kauboj, najvredniji simbol mu je napunio džepove grumenjem zlata.

Sve se desilo relativno brzo. Za aparatom je igrao samo sat vremena.

Foto: Promo

U Paraćinu gde su postavljene kulise za ovaj scenario znaju ga po neuobičajenoj taktici igre, menjaju beta, ali i aparata. Nepredvidiv je kao i sam aparat broj 17, dobitnik mu je dao nadimak  "Srećko", jer mu često donosi velike dobitke.

P.M. je  vremenom stigao do 20 besplatnih ruku. Igrao je na betu od 1200 dinara, ali ni to ne znači ništa, ume da igra i na 100  ili 200 dinara, ima svoju taktiku koju sigurno neće otkriti. Jer, tajne čine majstore, možda je ovo upravo taj slučaj.

Petnaestu od ukupno 20 besplatnih igara pamtiće čitavog života. Upravo je toliko puta pritisnuo dugme na besplatnim igrama, kada mu se pred očima ukazala neverovatna suma, šest miliona dinara!

Foto: Promo

Rekordan dobitak, nagrada za upornost i vernost, postao je svedok mantre da se sreća zaslužuje. Njegova se piše sa šest nula i srećnom šesticom ispred. Ovo mu nije prvi dobitak, ali je najveći. Ali, desilo se, u Admiral klubu u Paraćinu, u ulici Vožda Karađorđa broj 2.

Nije tačno da je sreća lepa samo dok se čeka, sjajno je i posle sastanka sa Fortunom, vreme je da i sami dočekate i ugrabite svoj srećan dan.

Važna napomena: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.