Ovog leta Voždovac, Zvezdara i Vračar biće popularniji nego ikada. Da li znate zašto?

Ovog leta Voždovac, Zvezdara i Vračar biće popularniji nego ikada. Da li znate zašto?

Ako želite prvoklasnu hranu u najprestižnijim restoranima u srcu grada, otići ćete na Vračar. Ukoliko ste ipak raspoloženi za dodir sa prirodom, Zvezdarska šuma je prava destinacija za vas.

Foto: BEO Shopping Centar

Čuvena Avala idealno je vikend izletište za sve one koji se tokom radne nedelje umore od gradske vreve, pa relaksaciju traže na nadmorskoj visini nadomak Beograda. Ali da li znate šta je ono što će ovog leta ujediniti sve stanovnike navedenih opština?

Jedinstveno šoping iskustvo počinje 25. juna, otvaranjem dugonajavljivanog BEO Shopping Centra, koji će se svojim posetiocima ponuditi više od 130.000 kvadratnih metara prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, a nalazi se na uglu Ulice Vojislava Ilića i Mis Irbijeve.

Svečano otvaranje biće obeleženo brojnim iznenađenjima, u kojima će posetioci imati priliku da uživaju, a među kojima su specijalni popusti u svim prodavnicama, kao i zabavni sadržaji i animacije za sve članove porodice, art performansi poznatih domaćih umetnika, dok će pojedine lokacije u samom objektu biti pretvorene u popularne selfi galerije.

Ono po čemu će se BEO Shopping Center u samom startu istaći i postati omiljena šoping zona Beograđana, ali i posetilaca iz čitave Srbije i regiona, jeste to što će čuveni nemački modni brend Peek & Cloppenburg upravo tu načiniti proboj na domaće tržište.

Pored toga, sve šopingholičare očekuje i 130 dobro poznatih omiljenih brendova, među kojima su Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, C&A, LC Waikiki, Deichmann, Reserved, Mojito, House, Cropp, Lindex, Sportina, Fashion&Friends, Guess, Superdry, N Fashion, Beosport, Office shoes, Coffee Room, Starbucks, McDonalds, KFC, dm, Maxi, Jasmin, Pertini Toys, Intersport, Buzz, Sport Vision, Casa Bianca, Laguna, ali i mnogi drugi.

Imajući u vidu da gotovo sve značajne opštine u Beogradu imaju svoju šoping zonu, BEO Shopping Center će predstavljati pravo osveženje za stanovnike Vračara, Zvezdare i Voždovca, među kojima vlada izuzetna zainteresovanost za modernu šoping destinaciju.

Pored toga, BEO Shopping Center predstavlja pravu arhitektonsku atrakciju, imajući u vidu da je sagrađen po najinovativnijim i najmodernijim standardima, koji na prvo mesto stavljaju ugođaj samog potrošača.

Velike otvorene površine, prirodna svetlost koja dopire sa svih strana i oplemenjujuće zelenilo, samo su neke od stvari koje sve posetioce ovog centra očekuju od 25. juna.

BEO Shopping Center je zajednička investicija kompanija MPC Properties, najvećeg investitora u regionu jugoistočne Evrope i Atterbury Europe, fokusiranog na ulaganja u šoping centre i razvoj retail kapaciteta u Evropi, a koje su u ovaj projekat zajedno uložili više od 110 miliona evra.