Ekološka održivost: Nastavlja se reciklaža iskorišćenih vejp uređaja

Ekološka održivost: Nastavlja se reciklaža iskorišćenih vejp uređaja

Kompanija WINGATE, nakon samo četiri meseca reciklira novu turu iskorišćenih vejp uređaja brendova SALT i MASKKING, i time potvrđuje svoju predanost i doprinos smanjenju negativnog uticaja na životnu sredinu.

Foto: Wingate

Po najvišim ekološkim standardima, kompanija WINGATE je u aprilu ove godine, u saradnji sa EkoMetalom, reciklirala prvu količinu jednokratnih elektronskih cigareta i time postala lider na tržištu Srbije koji na odgovoran način upravlja otpadom i ulaže u očuvanje okruženja u kome posluje.

“Kao kompanija kontinuirano težimo održivim rešenjima za ekološke izazove sa kojima se današnji svet susreće. WINGATE prepoznaje značaj reciklaže jednokratnih vejp uređaja. Smatram da koliko ovo jeste naša inicijativa, zapravo jednako je i obaveza prema planeti i zajednici u kojoj živimo i radimo. Nastavićemo da aktivno ulažemo u inovativne pristupe i edukaciju tržišta o važnosti upravljanja i smanjenja ekološkog otiska ”, izjavio je Mladen Vasić, CEO kompanije WINGATE.

U praksi ovu inicijativu kompanija WINGATE kontinuirano sprovodi u svom lancu maloprodajnih objekata pod nazivom “SALT Shop”. Prikupljanje iskorišćenih uređaja SALT i MASKKING za reciklažu, kompanija nagrađuje posebnim podsticajnim pogodnostima, čime dodatno ulaže u formiranje i negovanje dobrih navika svojih potrošača.

Kompanija WINGATE prisutna je na tržištu od 2022. godine i u svojoj kategoriji prepoznata je kao pionir u ovoj važnoj ekološkoj i poslovnoj revoluciji. Svojom predanošću diktira standarde odgovornog poslovanja i poziva i ostale na tržištu da se priključe inicijativi, sa željom da zajedno doprinesu očuvanju životne sredine.

Zatvoreno za komentare.