12 holivudskih parova kojima se ljubav desila na snimanju filma

12 holivudskih parova kojima se ljubav desila na snimanju filma

Bred Pit i Anđelina Džoli bili su jedan od najatraktivnijih holivudskih parova čija se ljubav rodila baš tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" u kojem su zajedno glumili. 

Pored njih i druge poznate ličnosti poput Penelope Kruz, Tom Henksa i Džulije Roberts uspele su da pronađu svoju drugu polovinu tokom snimanja filmova. Neki od ovih parova su u braku već 30 i više godina, što samo svedoči da nikada ne možemo biti sigurni kada će nas pogotiti Amorova strela.

U nastavku pogledajte koje su to poznate ličnosti svoje ljubavne priče započele na filmskim setovima.

1. Bred Pit i Anđelina Džoli (Gospodin i gospođa Smit)

 Foto: Imdb

Ovaj film je najveći krivac za okončanje Bredovog petogodišnjeg braka sa Dženifer Aniston. Bred je sa Anđelinom bio 12 godina u vezi i 2 godine u braku, kada su se konačno 2016. rastali. Bivši par ima tri biološka i tri usvojena deteta. 

2. Penelope Kruz i Havijer Bardem (Vicky Cristina Barcelona)

 Foto: Imdb

Par se prvi put susreo 1992. godine na snimanju jednog filma, kada je sve ostalo samo na pogledima. 2008. se stvarno upoznaju na snimanju filma "Vicky Cristina Barcelona", kada odlučuju da započnu ljubavnu vezu. Par se 2010. venčao i sada imaju dvoje dece.

3. Dženifer Garner i Ben Aflek (Daredevil)

 Foto: Imdb

Ovaj par se zaljubio tokom zajedničkog snimanja 2002. godine, u vreme kada je Dženifer Garner bila u braku sa Skotom Folejom, a Ben Aflek izlazio sa Dženifer Lopez.

Ubrzo su se pozdravili sa svojim tadašnjim partnerima i započeli vezu koja je završila brakom. Par je bio u braku 10 godina, međutim, putevi su im se 2017. razišli.

4. Tom Kruz i Nikol Kidman (Days of Thunder)

 Foto: Imdb

Još jedna ljubavna priča započeta na snimanju. Upoznali su se 1989. i bili u braku 11 godina. Imaju dvoje usvojene dece, a Nikol je trenutno u braku sa Kitom Urbanom. 

5. Elizabet Tejlor i Ričard Burton (Kleopatra)

 Foto: Imdb

Tokom snimanja u Italiji 1962. godine, kultna holivudska zvezda pala je na velškog glumca Ričarda Burtona. Iako su u to vreme oboje bili u braku, uzajamna ljubav bila je prejaka i ubrzo su se venčali. 

Rastali su se nakon 11 godina i definitivno razveli godinu kasnije. Zanimljivo je da su oboje pronašli nove partnere za manje od godinu dana i ponovo se venčali. 

6. Danijel Krejg i Rejčel Vajz (Dream house)

 Foto: Imdb

Upoznali su se na snimanju filma 2011. godine i iste godine se venčali, a 2018. dobili su prvo dete.

7.  Natali Portman i Bendžamin Milpid (Labudovo jezero)

 Foto: Imdb

Natali Portman je takođe upoznala svog supruga tokom snimanja filma 2010. godine. Bendžamin Milpid radio je kao plesač i koreograf na filmu gde je imao zadatak da pomaže Natali da pripremi baletske scene u filmu.

Par se ubrzo zaljubio i iste godine verio. Danas imaju dvoje dece zajedno.

8. Eva Mendes i Rajan Gosling (The Place Beyond the Pines)

 Foto: Imdb

Par je u srećnoj vezi već 9 godina, imaju dvoje dece, a sve je započelo 2011. kada su zajedno glumili na filmu. Svoju privatnost ne iznose često u javnost i veoma su rezervisani po tom pitanju.

9. Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds (Green Lantern)

 Foto: Imdb

Blejk i Rajan su se 2010. godine upoznali na snimanju, a već 2011. započeli vezu. Do 2012. su se venčali i još uvek su u srećnom braku. Par živi pravu porodičnu bajku zajedno sa svoje troje dece.

10. Čening Tatum i Džena Devan (Step Up)

 Foto: Imdb

Ovaj filmski par smo posebno voleli u tinejžerskim danima, a da tada nismo ni bili svesni da su glavni glumci i u privatnom životu zaljubljeni.

Ljubav koja je započela na snimanju trajala je punih 9 godina, međutim Čening i Džena odlučili su da se rastanu 2018. 

11. Džulija Roberts i Deni Moder (The Mexican)

 Foto: Imdb

Džulija Roberts upoznala je svog supruga 2000. godine tokom snimanja filma "The Mexican" gde je Danijel Moder radio kao kinematograf. Nakon dve godine su se venčali i još uvek su u srećnom braku. Zajedno imaju troje dece.

12. Tom Henks i Rita Vilson (Bosom Buddies)  

I najlepše za kraj! Ljubavna priča Tom Henksa i njegove supruge je jedna od inspirativnijih koje ćete čuti. Bili su partneri u filmu "Bosom Buddies" 1981. kada su se zaljubili na prvi pogled. Nakon godinu dana javno su objavili da su zajedno, a 1988. se venčali. Od tada važe za nestvaran holivudski par koji ruši sva uverenja da ljubav ima rok trajanja. 

Zatvoreno za komentare.