5 stvari koje niste znali o Evi Mendez

5 stvari koje niste znali o Evi Mendez

Eva Mendez se ubraja u zvezde koje svoj privatni život ne vole javno da pokazuju, a interesovanje za njih nikada ne jenjava. Smatra se jednom od najlepših žena sveta, a sa 47. rođendanom dokazuje da nikada bolje nije izgledala.

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Ovih pet detalja o Evi Mendez do sada niste znali.

I sestra joj je lepotica

Eva nije jedina lepotica u svojoj porodici, taj epitet svakako zaslužuje i njena sestra Dženet. Eva i Dženet su vrlo bliske, filmska zvezda često na svom Instagram profilu objavi njihovu zajedničku frografiju, a kada je paparaci fotografišu sa decom u šetnji, u njihovom društvu redovno je i Dženet.

Pre Rajana njen život obeležila je jedna veza

Eva sada uživa u braku sa glumcem Rajanom Goslingom, sa kojim ima ćerke Amandu i Esmeraldu, a pre ove ljubavi jedan drugi čovek bio je u ozbiljnoj vezi sa svetskom lepoticom. Njeno srce jedno vreme je pripadalo Džordžu Gargureviču, holivudskom producentu.

Kada su raskinuli 2010. godine, prodali su vilu u kojoj su godinama zajedno živeli. Samo godinu dana kasnije Eva je rekla sudbonosno da holivudskoj zvezdi Goslingu.

 

A post shared by Ryan Gosling (@goslingdaily) on

Prve uloge imala je u muzičkim spotovima

Pre nego što se proslavila kao filmska zvezda, Eva je imala uloge u muzičkim spotovima Vila Smita, "Pet Šop Bojsa" i "Aerosmita". Njena lepota i specifičan osmeh bili su pravi način da se spotovi učine privlačnijim, a kratka prečica Evina do filmskog platna.

Brak sa Goslingom prvo je probala na filmu

"Kuća iza borova" je film u kome su Eva i Rajan glumili muža i ženu. Tek je potom romansa sa filma preneta i u realnost. Prema rečima njihovih prijatelja, sasvim neočekivano, romantična iznenađenja Rajanova bila su put do njenog srca. Snimao je njene omiljene pesme na disk i slao joj ih na kućnu adresu, neke od pesama je lično otpevao. Posebno ju je oduševilo kad je nenajavljen došao u Pariz, gde je snimala film.

Zašto ne prati uvek Rajana na crvenom tepihu?

Eva i Rajan smatraju se jednim od najskladnijih parova Holivuda, ali nikada ne govore o svom braku, ne fotografišu se sa svojom decom, izbegavaju medije. Čak su retko zajedno i na crvenom tepihu.

Tako je Rajan na dodelu Oskara 2017. godine, kada je film "La la land" bio u žiži interesovanja, na famoznu manifestaciju došao sa sestrom Mendi. A zašto je to tako?

- Mnogi ne znaju ovo o meni, ali ja obožavam da budem kod kuće. Umesto da se šetam crvenim tepihom, više volim da budem sa svojim devojčicama - rekla je Eva jednom prilikom.