9 poznatih očeva koji bi u kategoriji "najbolji tata na svetu" osvojili prvo mesto

9 poznatih očeva koji bi u kategoriji „najbolji tata na svetu“ osvojili prvo mesto

Danju su idoli milionima širom sveta, a noću postaju sasvim obični očevi koji bi sve učinili za svoje mališane.

Poznate holivudske ličnosti imaju ne tako jednostavan zadatak, da pronađu balans između karijere i svakodnevnih obaveza i privatnog života, odnosno svoje porodice. Mnogima od njih ovo i tek kako polazi od ruke, pa uspevaju da se i pored užurbanog stila života posvete svojoj deci i razmaze ih svojom ljubavlju. 

Danas smo za vas pripremili listu očeva koji bi u kategoriji "najbolji tata na svetu" sigurno osvojili prva mesta. Uživajte u njihovim fotografijama i kratkim pričama.

1. Dvejn Džonson - Rok

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Penzionisani glumac i profesionalni rvač obožava da provodi vreme sa svojim ćerkicama Simonom, Džezmin Lijom i Tijanom, a njihove svakodnevne dogodovštine često podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Njegova najstarija ćerka krenula je njegovim stopama i ušla u svet rvanja, što je njemu posebno drago i pri čemu joj pruža potpunu podršku. 

2. Džejson Momoa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Poznati Akvamen je otac dvema devojčicama i očuh još jednoj - Zoi Kravic. I pored brojnih obaveza koje ima, glumac uvek stiže da se posveti svojoj mezimicama.

Svoju ulogu oca ponekad poredi sa ulogom sportskog trenera jer kako kaže, on je taj koji devojčice odvodi u skejt parkove, na penjanje, igranje sa lukom i stelom i druge aktivnosti. Ono što je najvažnije jeste da se konstantno trudi da bude što bolji i uči od svojih naslednica.

3. Džon Ledžend

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Poznati američki pop pevač je tata maloj Luni i dečaku Majlsu. On neretko avanture koje proživljava sa svojim mališanima podeli na društvenim mrežama, a s vremena na vreme ih takođe povede sa sobom na posao. 

4. Riki Martin

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Maartin (@ricky_martin)

Kralj latino popa, Riki Martin, sa svojim partnerom Džuan Jozefom ima četvoro dece - ćerku i tri sina. Jednom je podelio zanimljivu anegdotu, kada ga je jedan od sinova pitao da li je on bio u njegovom stomaku, Riki je odgovorio da je bio i uvek će ostati u njegovom srcu.

Takođe je rekao da su njegova deca njegovi najbolji kritičari i da će uvek biti na prvom mestu u njegovom životu.

5. Džef Goldblum

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Goldblum (@jeffgoldblum)

Džef se možda kasno pridružio klubu očeva, ali je zato već profesionalac u uspavljivanju dece u 7 uveče. Glumac ima dva sina - Čarli Oušn i River Džoi.

6. Džared Padaleki

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

Džared i njegova supruga imaju troje dece: Tomasa (8), Ostina (7) i trogodišnju ćerkicu Odet. Iako je u proteklih 15 godina bio okupiran poslom oko serije "Supernatural" i nedavno započeo da radi i na novoj seriji, Padaleki uvek pronađe vremena za svoju decu, što često podrazumeva obavljanje više stvari istovremeno.

7. Rajan Filipi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan (@ryanphillippe)

Rajan Filipi i Riz Viterspun razveli su se davnih dana, međutim to nije uticalo na njihov odnos prema deci - ćerki Avi i sinu Dekonu. Bivši par deli starateljstvo nad decom, koja praznike provode naizmenično, jednom kod mame, jednom kod tate. 

8. Vil Smit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Trej, Džejden i Vilou, deca poznatog glumca krenula su njegovim stopama i polako grade svoje karijere, bez ikakvog posebnog tretmana zbog toga što im je otac glumac. Vil je izjavio da u potpunosti podržava sve njihove odluke, pa i ovu i dodao da ne misli da su dobre ocene jedino što je važno. 

Zatvoreno za komentare.