"Više mi se isplati da brinem o deci" - Ana Đurić "Konstrakta" je nesumnjivo izazvala veliko interesovanje javnosti

„Više mi se isplati da brinem o deci“ – Ana Đurić „Konstrakta“ je nesumnjivo izazvala veliko interesovanje javnosti

Vest da je Ana Đurić Konstrakta (44) pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju" izazvala je naglo interesovanje za biografiju pevačice, pa se sad u medijima često ističe kako je ona diplomirani arhitekta.

Međutim, ona i muž su procenili da im se trenutno više isplati da Ana brine o deci i kući nego da se bavi poslom za koji se pripremala na studijama. Takođe, ona radi i kao upravnik zgrade u kojoj žive.

"Projektovanjem se ne bavim odavno, presekla sam da se mojoj porodici više isplati da budem tu uz decu i da radim ovo što radim, i da mogu više da doprinesem zajednici kroz ovo što radim, nego kroz arhitekturu", ispričala je Konstrakta za "Blic". 

Ona je i članica grupe "Zemlja Gruva!", koja maksimalno podržava sve autorske projekte svojih muzičara, pa je Konstrakta prisutna na našoj muzičkoj sceni već godinama.

Prema njenim rečima, suprug se ne bavi javnim poslom, ali se uzajamno podržavaju i nije sigurna da bi - bez toga - bila toliko uporna da izvede sve do kraja i da se bavi svim onim čime se bavi. 

"Domaćica sam, jesam kod kuće, ako to znači da sam tradicionalan tip, onda jesam i volim da budem kod kuće i uz porodicu, prija mi", kaže Konstrakta.

Njene komšije su oduševljene uspehom. 

"Svi smo glasali za nju i jako smo bili srećni kada je pobedila i zaista sve najlepše možemo reći i za nju i njenu porodicu. Nismo je videli još, ali smo joj poslali poruku. Spremamo joj iznenađenje. Niko od njih nije očekivao, možda su se iznenadili više od nas. Videlo se po njoj kada je pobedila, ali to je stvar njenog karaktera, ona je skromna. Porodična je žena i to ima svoju dimenziju, potpuno je obična u najboljem smislu te reči i odličan upravnik zgrade", rekao je jedan komšija.

Zatvoreno za komentare.