Mračna prošlost jedne od najlepših žena sveta

Mračna prošlost jedne od najlepših žena sveta

Oduvek se razlikovala od svojih vršnjaka - izgledom, temperamentom, stavom. Glumica Andželina Džoli od svojih tinejdžerskih dana pa sve do danas ne prestaje da intrigira javnost.

 Foto: Instagram/Screenshot

Preko burne prošlosti - od anoreksične manekenke i pankerke koja se samopovređivala nožem, do sado mazohističkih veza, desetogodišnje veze sa ženom i tri braka, jedna od najlepših glumica na svetu i dalje vodi bitku sa unutrašnjim nemirima, piše Blic.

Andželina je rođena 4. juna 1975. godine u Los Anđelesu kao drugo dete američkog glumca Džona Vojta i Maršelin Bertran, glumice francuskog porekla, koji su se razveli kada je njihova ćerka imala samo godinu dana.

U osnovnoj školi Andželina se pridružila grupi devojčica koje su za vreme odmora lovile dečake i ljubile ih dok oni ne bi počeli da vrište. Banda je rasturena kada je direktor škole pozvao roditelje devojčica na razgovor. Takođe, popularna glumica je kao mala sakupljala zmije i guštere i bila zaljubljena u gospodina Spoka iz Zvezdanih staza. Sa majkom je redovno išla na projekcije filmova i kasnije je rekla kako ju je upravo to navelo da se bavi glumom.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_officiel) дана

Prve mentalne poremećaje Džolijeva je pokazala već u srednjoj školi na Beverli Hilsu, kada je vodila borbu sa samopouzdanjem. Tada, na rubu anoreksije, bila je konstanto zadirkivana od strane drugara iz razreda, što je dodatno doprinelo njenoj nesigurnosti. Polazak u srednju školu "Moreno" nije pomogao Džolijevoj u borbi sa psihičkim nestabilnostima. U ovom dobu glumica se okrenula mračnom načinu života i bila je poznata po oblačenju u crno, kultovima koji podrazumevaju sečenje i samopovređivanje.

"Sakupljala sam noževe i uvek sam ih imala nadohvat ruke. Iz nekog razloga, ritual sečenja i samopovređivanja, kao i osećanje bola, činili su me živom. Osećala sam se slobodnom i to je za mene bila neka vrsta terapije. Duboko u srcu ja sam uvek bila i uvek ću biti mala pankerka sa tetovažama", opisala je taj period života Džolijeva u intervjuu za "CNN".

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_officiel) дана

Pored toga već u tinejdžerskom dobu zakoračila je u svet droge iz kog se jedva isčupala. Decenijama kasnije, glumica je i sama priznala da je dugo eksperimentisala sa drogama do 20. godine i da je čudo kako je preživela te godine.

Anđa, kako je mnogi prijatelji oslovljavaju, probila se u svet glume 90-ih godina, a njena prva zapaženija uloga bila je u sci-fi filmu "Cyborg 2".

2000. godine na dodeli Oskara strasno je poljubila rođenog brata u usta i nakon toga izjavila kako je veoma zaljubljena u njega, izazvala je pravi skandal, a mediji su pisali o Andželininom incestuoznom odnosu. Nekoliko dana kasnije oboje su demantovali mračne tračeve, ističući kako su nakon razvoda roditelja jedno drugom bili velika podrška.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_officiel) дана

Međutim emotivni život atraktivne glumice tu nije prestao da šokira javnost. Iako se o tome samo nagađalo, u biografiji Andželine Džoli od pre nekoliko godina, glumica je između ostalog, priznala i da je deset godina imala ljubavnicu Dženi.

"Želela sam njene dodire i poljupce. Opazila sam da je posmatram kao što sam do tada posmatrala muškarce. Bilo je fantastično, njene usne bile su tako meke", otkrila je glumica. U intervjuu sa Barbarom Volters iz 2003. godine na pitanje da li je još biseksualka, Džolijeva je odgovorila:

"Naravno! Ako se sutra zaljubim u ženu, da li ću osećati da je dobro to što želim da je poljubim i dodirnem? Ako se zaljubim u nju? Apsolutno", poverila se Andželina.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_officiel) дана

2005. godine, Džolijeva je bila umešana u veliki javni holivudski skandal gde je okrivljena da je bila glavni krivac za razvod glumaca Breda Pita i Dženifer Aniston. Tvrdi se da je Pit započeo aferu za vreme snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit", međutim ona je to demantovala u nekoliko intervjua.

Dok Džoli i Pit nikad javno nisu komentarisali prirodu svoje veze, nagađanja su se nastavila tokom 2005. Prve intimne paparaco fotografije su se pojavile u aprilu, mesec dana nakon što je Aniston podnela zahtev za razvod. One su prikazivale Breda, Džolijevu i njenog sina Medoksa na plaži u Keniji.

Tokom leta Anđa i Bred viđani su zajedno sve više i učestalije, a mediji su im dali nadimak "Brandželina". 11. januara 2006. glumica je za američke medije otkrila da je trudna i u vezi s tim prvi put javno potvrdila njihovu vezu.

 Foto: imdb.com

Nakon dva usvojena deteta, Kambodžanca Medoksa i Etiopljanke Zahare, Andželina je 27. maja 2006. godine rodila ćerku Šajlo Nuvel Džoli Pit u privatnoj bolnici u Valvis Beju, u Namibiji.

Iako je njihov odnos delovao idilično, kao bomba u medijima je odjeknula vest da se čuveni par razvodi. U septembru 2016. godine Andželina je podnela zahtev za razvod braka navodeći nepomirljive razlike. Glumica se odlučila na ovaj korak posle navodnog incidenta u avionu, kada je Bred izgubio kontrolu nad sobom i srušio se sa sinom Medoksom.

Glumica je o razvodu prvi put progovorila 2017. godine i tom prilikom izjavila: "Ne želim mnogo o tome da pričam, osim da je to bilo mnogo teško vreme za mene. Ali mi smo porodica i uvek ćemo biti." Ipak medijima nije tako delovalo s obzirom na to da je glumica do skoro tražila zabranu Bredovog prilaska deci, kao i potpuno starateljstvo, zbog čega glumac vodi žestoku borbu sa Džolijevom koja i dalje traje.

Zatvoreno za komentare.