Iznenadićete se kada vidite kako danas izgleda Barni Stinson!

Iznenadićete se kada vidite kako danas izgleda Barni Stinson!

Malo je onih koje čuvena humoristička serija "Kako sam upoznao vašu majku" nije prikovala za male ekrane, a tokom devet sezona dovodila nas je do suza i sa zanimanjem smo pratili sudbine glavnih junaka. Jedan od omiljenih likova većini bio je šarmantni, plavokosi zavodnik Barni Stinson, a iza ove uloge krije se genijalni glumac Nil Patrik Haris.

Foto: IMDb

O tome koliko je dobro izneo ulogu Barnija, koji je praktično živeo za flertovanje, prolazne seks avanture i osvajanje žena, svedoči i činjenica da je u stvarnom životu ovaj glumac homoseksualne orijentacije.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Neil Patrick Harris (@nph) дана

Nil je u javnosti obelodanio da je naklonjen muškarcima još 2006, kada je otkrio da je u vezi sa kolegom Dejvidom Bertkom. Par se obavezao na večnu ljubav u Italiji 2014, a četiri godine pre toga postali su roditelji bliznaca koje je za njih na svet donela surogat majka.

Inače, ovaj komičar ostao je upamćen i kada je 2015. ceremoniju dodele Oskara vodio praktično nag, tačnije samo u donjem vešu!

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Neil Patrick Harris (@nph) дана

Četrdesetšestogodišnji Nil je trenutno na romantičnom odmoru na Sen Tropeu, a na luskuznoj jahti uživa sa svojim partnerom i osmogodišnjim sinom i ćerkom.

Primetićete da je glumac prilično promenio imidž u odnosu na period kada se serija snimala (2005-2014), a za njegov znatno drugačiji izgled najzaslužniji su brkovi, koje trenutno "fura".