Bila je veoma popularna tokom devedesetih - Evo kako danas izgleda Stefani iz serije "Čuvari plaže"

Bila je veoma popularna tokom devedesetih – Evo kako danas izgleda Stefani iz serije „Čuvari plaže“

Američka glumica Aleksandra Pol (58) bila je veoma popularna tokom devedesetih kada je igrala Stefani Holden u seriji "Čuvari plaže".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rik24_7

Karijeru je započela kao manekenka u Njujorku, a 1983. godine je dobila i prvu filmsku ulogu nakon što se preselila u Los Anđeles. Pojavila u preko 100 serija i filmova među kojima su "Christine", "Millions", "Sunset Grill", "Death Train" i drugi.

Uloga u "Čuvarima plaže" joj je donela slavu širom sveta, ali i brojne probleme. Naime, 2011. godine žena po imenu Nikol Albret "upala" na njeno imanje i to je bio početak dugogodišnjeg maltretiranja i uhođenja, prenosio je portal TMZ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Paul (@alexandra_actress)

U više navrata se obraćala policiji, a desetogodišnje maltretiranje je kuluminiralo kada je Nikol udarila autom Aleksandrinog muža.

Sud je presudio i doneo odluku da se Nikol ne sme Aleksandri i njenom suprugu Ijanu približi na manje od 100 metara. Glumica smatra da je Nikol "opsednuta njom zbog serije "Čuvari plaže", koja je u Nemačkoj bila veliki hit, a odakle Nikol i potiče", piše Dejli mejl.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Paul (@alexandra_actress)

Glumica je iznela tvrdnje da je Nikol slala preteće mejlove njenom mužu, pokazivajući otvorenu mržnji prema njemu i smatra da Nikol misli da je Ijan taj koji ih razdvaja da budu zajedno.

Podsetimo, osim glumom, Aleksandra se redovno bavi i sportom, a poznata je po takmičenju u trčanju i plivanju. Udata je za Ijana Mareja, par nema dece, a nekoliko puta su pričali o tome i otkrili da je to njihova zajednička odluka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Paul (@alexandra_actress)

Zatvoreno za komentare.