Blejk je blistala na Met Gali, ali niko nije primetio jedan detalj koji je nosio skrivenu poruku Rajanu Rejnoldsu

Ovogodišnja Met Gala bila je raskošnija nego ikada do sada, a to i ne čudi s obzirom na temu „Nebeska tela: Moda i katolička imaginacija“.

 

A post shared by BESTalent Group (@bestalentgroup) on

Poznate ličnosti su se potrudile da izgledaju kao da su ih upravo izvukli iz renesansne slike.

Gde god da ste pogledali, mogli ste da vidite uvažavanje zadate teme, zvezde su pozirale u kostimima inspirisanim katoličkom kulturom i umetnošću. Najveći utisak ostavila je Rijana kao papa.

 

A post shared by Destiny$ign (@destinysign_) on

A ko bi mogao zaboraviti ogromna krila anđela Keti Peri?

 

A post shared by GabyhftAG (@gabyhff) on

Ali jedna od najzapaženijih haljina na Met Gali bila je „Versaće“ haljina koju je nosila glumica Blejk Lajvli.  Slavna glumica imala je  elegantnu haljinu upotpunjenu mnoštvom detalja koje retko viđate ako izuzmemo kostimografiju „Igre prestola“.

 

A post shared by Design Portal (@design_portal_) on

Za izradu bogato vezenog prsluka navodno je bilo potrebno čak 600 sati, i bez sumnje bi i samog Mikelanđela impresionirao ovaj rad.

 

A post shared by Blonde Popos (@blondepopos) on

A onda pogled pada na veličanstven nakit Lorene Švarc, bogatstvo „teško“ dva miliona dolara, koji je takođe krasio zvezdu „Gossip Girl“.

Nema šta, Blejk je blistala.

Svi su bili toliko impresionirani pojavom slavne Blejk, da niko nije primetio nešto posebno i potpuno neobično u njenom izgledu.

 

A post shared by Judith Leiber (@judithleiberny) on

Naime, tridesetogodišnja glumica takođe je nosila savršenu ručno pravljenu klač torbicu od pliša i rubina i tako na najlepši i najslađi mogući način iskazala poštovanje svojoj porodici.

Reč je o „Judith Leiber Seamless Sacred Heart“ klač torbici koja je napravljena po meri i ima duboku ličnu poruku – ukrašena je sa Rejnolds porodičnim grbom koji je bio okružen sa četiri slova: B, R, J i I.

B i R se odnose na Blejk i njenog supruga Rajana Rejnoldsa, dok su J i I posvećeni deci (Džejms i Ines).

Rajan nije prisustvovao ovom događaju, ali čini se da nam njih dvoje i dalje tope srca, iako nisu bili zajedno.

Ovo je bio inače deveti put da se Blejk pojavljuje na Met Gali i baš svaki put uspela je da iznenadi svojim stilom, gracioznošću  i ponašanjem.

Ipak, priznala je da joj je ovogodišnja kreacija bila omiljena.

Pročitaj još