Bojsi postaje Srbin? Engleski glumac podneo zahtev za državljanstvo!

Bojsi postaje Srbin? Engleski glumac podneo zahtev za državljanstvo!

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije Mućke, zvanično je podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije.

Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama.

Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni “mercedes”, na čijim tablicama piše “Srbija”.

"Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala. Fotografija je nastala prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan. Predsednica Vlade Repiblike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju" – objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boycie in Belgrade (@boycieinbelgrade)

– Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film “Bojsi u Beogradu”. Bojsi dobrodošao kući! Beograd pobeđuje – kaže Vesić.

Zatvoreno za komentare.