Kevinova prijateljica sa golubovima - njena životna priča je teža od one iz filma "Sam u kući 2"

Kevinova prijateljica sa golubovima – njena životna priča je teža od one iz filma „Sam u kući 2“

Brenda Friker (75), irska glumica koja se proslavila u filmu "Sam u kući 2" kao žena sa golubovima, a kasnije kao i prijatelj glavnog glumca dečaka Kevina, rastužila je mnoge novom izjavom. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели RetroBoy (@rutrohretro)

Naime, ona je otkrila tužnu stvar koja će se dogoditi za Božić.

Naime, glumica koju svi pamte po legendarnoj ulozi u kultnom filmu koji se prikazuje svake godine tokom Božićnih praznika je u jednoj radijskoj emisiji govorila o tome kako će ona sada provesti Božić.

- Sada imam 75 godina i lagala bih kada bih rekla da ću imati lep i srećan Božić jer sam jedna od onih ljudi koji su stari i žive sami pa ovo razdoblje može biti jako mračno - rekla je glumica.

- Isključim telefon i spustim roletne. Unapred snimim neke dobre programe i imam psa, i tako prođem kroz to razdoblje - rekla je Brenda.

Glumica koja je osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Moje levo stopalo", je otkrila da je svog Oskara bacila na dno Konemarija 1989. godine.

Takođe, Brenda je bila u braku sa Berijem Dejvisom 9 godina, a razveli su se 1988. godine. Godine 1990. Beri je preminuo, a ona nije mogla da stigne na njegovu sahranu.

Glumica je snimala seriju "Brides of Christ" u Australiji, a ugovor joj nije dopuštao da se vrati kući.

- Postala sam histerična i spakovala kofere kada sam primila poziv da je umro. Nisu hteli da me puste kući jer sam mu bila bivša supruga. Ne znam gde je zakopan i ne želim da znam - rekla je pre 5 godina u jednom intervjuu.

Zatvoreno za komentare.