Ćerka Ketrin Zite Džons ima 15 godina i već je prevazišla majku po lepoti!

Keris Zita Daglas je 15-godišnja ćerka Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa.

Veći deo života su je roditelji krili od kamera, ali što je starija, sve češće se sa mamom pojavljuje na crvenom tepihu i privlači reflektore. A kako i ne bi kad izgleda kao priviđenje iz bajke koje je od svojih roditelja nasledilo samo najbolje?

Keris je prvi put dospela na naslovne strane svetskih medija prošlog septembra kad se s mamom pojavila na „Michael Kors“ reviji na Nedelji mode u Njujorku, a onda je svoju novostečenu dominaciju na crvenom tepihu potvrdila pre oko mesec dana na „Dolce&Gabbana“ partiju.

Po tome koliko je medijski tražena, priključila se Kaji Gerber i Lili Rouz Dep, kao najpoznatijim ćerkama današnjice.

Nju na Instagramu već pravi više od 50 hiljada ljudi, a najzabavnije je gledati kako joj majka komentariše fotografije: „Volim te mnogo, kad ćeš kući?“ ili „Nema niko slađi od tebe…“

Na društvenim mrežama najčešće postavlja svoje fotografije, fotke svoje mame iz mladosti, ali i njihove zajedničke snimke, a u fokusu joj je moda, pa prati najpoznatije dizajnere današnjice kao što su Stefano Gabana, Tomi Hilfiger, Zak Pozen, Olivije Rusting, brendove Versaće i Šanel, kao i poznate modne influensere poput Bruklina Bekama i Prislija Gerbera.

S obzirom na to da Keris ima samo 15 godina, još nije poznato da li će krenuti stopama svojih roditelja i ući u svet glume, ili će poput pomenute Kaje i Lili Rouz ipak završiti u modi. Evidentno je da ima sve predispozicije i za jedno i za drugo i sigurno da ćemo njeno lepo lice gledati još dugo.

Pročitaj još