Da li ste primetili? Na svim fotografijama Čarlsa i Dajane krije se veoma čudan detalj

Da li ste primetili? Na svim fotografijama Čarlsa i Dajane krije se veoma čudan detalj

U vreme kada je Ledi Dajana bila princeza, stvari su još bile "pod punom kontrolom". Još dok su Ledi Dajana i princ Čarls bili u braku, govorilo se o tome kako nije baš sve tako sjajno kao što izgleda.

Foto: Shutterstock

Ipak, koliko je daleko išla kontrola privida i koliko je važno bilo kako sve izgleda spolja, govori samo jedan detalj - vidljiv na svim zvaničnim fotografijama nekadašnjeg para.

Osim ako se baš ne zagledate u fotografije, nećete da primetite bilo šta čudno. Ali kada se njihovi najpoznatiji portreti poređaju jedan pored drugog, postaje sasvim jasno.

Baš je to i uradio jedan korisnik Tvitera, koji je, postavivši fotografije nekadašnjeg para jedne do drugih, uočio da na svima njima princ Čarls izgleda viši od princeze Dajane. I to ne malo, već "za glavu", što bi se reklo.

Međutim, ovo ne bi bilo neobično da par nije bio potpuno jednake visine - 178 centimetara. Kada se pogledaju neki njihovi snimci koje nije napravio zvanični kraljevski fotograf, ova činjenica je veoma uočljiva.

Ipak, kada su u pitanju zvanične fotografije, očigledno su fotografi imali zadatak da naprave Dajanu mnogo nižom nego što je bila, i mnogo nižom od svog supruga, prenosi Glorija.

Postavlja se pitanje zašto bi Kensingtonska palata imala potrebu da stvara iluziju da je princ Čarls toliko viši od svoje supruge? Zašto bi njihova jednaka visina uopšte bila problem?

Poznato je još i kako je Dajana za vreme braka popularizovala salonke sa niskom potpeticom, verovatno iz istog razloga - da ne bi odskakala visinom pored svog supruga.

 

Zatvoreno za komentare.