Dečko Britni Spirs je pre 5 godina imao 130 kg i bio u depresiji a sada ima telo Apolona i žene ga obožavaju!

Dečko Britni Spirs je pre 5 godina imao 130 kg i bio u depresiji a sada ima telo Apolona i žene ga obožavaju!

Sem Asgari proslavio se kao dečko pop princeze Britni Spirs, a žene su "odlepile" za njim - ovaj markantni mladić ima prelepo lice, ali i telo Apolona. On je fitnes trener, što nas nimalo ne čudi, ali je svakako iznenađujuć njegov put do ove profesije.

Photo: instagram

Naime, zgodni 24-godišnjak (da, od Britni je mlađi 12 godina!) nije oduvek bio tako zgodan - 2013. imao je 131 kilogram, bio je debeo, depresivan i bez volje.

Photo: instagram

Jednog dana dok je gledao utakmicu američkog fudbala, koji je i sam trenirao dok je bio u srednjoj školi, shvatio je da mu treba promena i da se mnogo bolje osećao kada je bio mršaviji.

Photo: instagram

"Jeo sam brzu hranu, slatkiše, puno ugljenih hidrata i malo proteina. Moje prehrambene navike su bile grozne. Bio sam pod stresom i nisam osećao da moj život ide napred, a sve to me je oteralo u depresiju. Bio sam razočaran sobom, posebno kad sam se setio da sam nekad bio mnogo bolji", istakao je Sem, dodajući da je tada odlučio da mora da krene iznova.

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

"Mogao sam ili da nastavim da prolazim kroz depresiju ili sam mogao da se promenim. Rešio sam da više ne budem razočaran i tužan", rekao je.

Photo: instagram

Nakon ove odluke, za svega šest meseci smršao je 45 kilograma, a novi stil života doneo mu je brojne prednosti, između ostalog i posao modela i glumca.

Photo: instagram

Sve to vodilo ga je i do velike ljubavi - naime zahvaljujući angažmanima u svetu modelinga, došao je i do snimanja za spot za pesmu "Slumber Party" čuvene Britni Spirs, koju je ubrzo zaveo.

Ovaj par je tokom snimanja otpočeo romansu, a dve godine kasnije i dalje su zajedno i uživaju u životu punim plućima.