Del Boj pozdravio sve fanove iz Srbije!

Del Boj pozdravio sve fanove iz Srbije!

Ljubav i naklonost koju je serija "Mućke" stekla na tlu Srbije, sasvim sigurno odgovara slavi koju su Del Boj, Rodni, Deka, Albert, Triger i Bojsi stekli u Velikoj Britaniji.

Foto: IMDb

Da li zbog prepoznavanja u nastojanjima porodice Troter da se obogati ili zbog šarma i harizme sa kojom se Del nosi sa životnim neminovnostima, tek Ser Dejvid Džejson u Srbiji ima status božanstva, kao uostalom i svi protagnosti serije, o čemu najbolje svedoči poseta glumca Džona Čalisa, odnosno, "Bojsija", koji je bio fasciniran gostoprimstvom i popularnošću serije "Mućke" na ovim prostorima. Upravo njegovom zaslugom fanovi ove serije su dobili pozdrav i od samog Del Boja.

Poruku Ser Dejvida Džejsona na svom Tviter nalogu je objavio Lazar Vuković, predstavnik organizacije princeze Katarine Karađorđević. Naime, dok je "Del Boj" sedeo udobno zavaljen u fotelju, iznad njega su stajali "Bojsi i Marlen".

- Želim samo da kažem da se zahvaljujem publici u Srbiji što gladaju seriju - rekao je "Bojsi", nakon čega se oglasio i "Derek Troter" lično i to iz svog "stana" u Pekamu.

- Hvala, hvala - rekao je on sa podignutim palčevima u vis.