Demi Lovato se oglasila na Instagramu a njeno pismo otkriva tužnu realnost mlade pevačice

Demi Lovato se oglasila na Instagramu a njeno pismo otkriva tužnu realnost mlade pevačice

Američka pevačica i glumica Demi Lovato koja je pre nedelju dana hitno hospitalizovana zbog predoziranja heroinom, oglasila se sinoć na Instagramu.

Photo: instagram

Napisala je:

"Oduvek sam bila transparentna kada je moja borba sa zavisnošću u pitanju. Naučila sam da ovo nije bolest koja tek tek nestane, izbledi. To je nešto sa čime moram da nastavim da se borim i nisam se još izborila.

Želim da zahvalim Bogu što me je spasao i što sam dobro. Svim svojim fanovima poručujem da sam zahvalna na ljubavi i podršci koju su mi pružili protekle nedelje, i pre toga. Vaše pozitivne reči i molitve vodile su me kroz ove teške dane.

Photo: instagram

Želim da se zahvalim svojoj porodici, timu, Cedars Sinai bolnici koji su sve vreme bili na mojoj strani. Bez njih ja ne bih bila ovde i ne bih vam ovo pisala.

Sada mi je potrebno vreme kako bih se koncentrisala i na svoju trezvenost i na svoj put ka oporavku. Ljubav koju mi pokazujete nikada neću zaboraviti. I jedva čekam dan kada ću moći da kažem da sam na drugoj strani.

Photo: instagram

Nastaviću da se borim.

Demi"

Pevačica je dobila brojnu podršku fanova.

Photo: instagram

Demi Lovato se godinama bori sa zavisnošću od droge i alkohola, više puta je bila na rehabilitaciji, a i suvlasnik je jednog rehabilitacionog centra.

Spada u grupu najuticajnijih zvezda današnjice.