Čuveni glumac spasio dečaka iz prevrnutog automobila!

Čuveni glumac spasio dečaka iz prevrnutog automobila!

Američki glumac meksičkog porekla Deni Treho, poznat po svojim ulogama u filmovima poput "Mačete", pomogao je u spasavanju dečaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Anđelesu.

Foto: IMDb

Treho (75) je rekao televizijskoj stanici KABC-TV da je bio na putu ka automehaničaru u četvrti Silmar kada je video kako automobil prolazi kroz crveno svetlo i udara u drugi auto koji se na rasksnici prevrnuo na krov.

Dečak koji je bio vezan u sedištu u zadnjem delu auta, kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, delimično smrskanom vozilu.

Treho i žena po imenu Monika Džekson su se udružili kako bi oslobodili dete pre nego što je na mesto događaja stigla hitna pomoć. Džekson je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dečaka, a Treho ga je izvukao s druge strane.

Glumac je rekao da je morao da smiri dečaka pre nego što ga je oslobodio.

"Bio je uspaničen i ja sam rekao OK moramo da upotrebimo naše supermoći i on je vrisnuo 'Supermoći!' i počeli smo da vičemo 'Supermoći'. Nekako smo se povezali", prisetio se Treho.

Treho je ostao s dečakom sve dok njegovu baku nisu izvukli spasioci.

KABC-TV javlja da niko nije teže povređen, mada je troje ljudi, među njima i baka i dečak, odvezeno u bolnicu na pregled.