Džejk iz "Dva i po muškarca" je potpuno drugi čovek!

Džejk iz „Dva i po muškarca“ je potpuno drugi čovek!

Deca koja u najranijem dobu osete sve čari slave i popularnosti, često rano počinju sa konzumiranjem alkohola i narkotika, a mali je broj onih koji uspeju da izađu na kraj sa opijatima. Slična priča mogla je da se desi i Džejku iz "Dva i po muškarca", glumcu Angusu T. Džounsu.

 Photo: Instagram/printscreen

Kada je počeo da snima seriju, Angus je imao samo 10 godina.

U trenucima kada je serija dostizala najveću popularnost, postao je najplaćenija dečija zvezda sa zaradom od neverovatnih 350.000 dolara po epizodi! 

 Photo: Instagram/Printscreen

Međutim, popularni Džejk nije želeo novac i u jednom trenutku odlučio je da odustane od glume. Od kada je prerastao Džejka iz "Dva i po muškarca" i nestao s javne scene, doživio je veliku transformaciju.

Pustio je bradu i okrenuo se veri, a pre nekoliko godina svojim obožavaocima je putem video-snimka objasnio šta misli o seriji na čijem je snimanju proveo pola svog života.

"Ako gledate 'Dva i po muškarca', prestanite. Ja glumim u toj seriji, a ni sam ne želim da budem tamo. Molim vas, prestanite to da gledate i punite glavu lošim stvarima. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utiče na vaš mozak i uveravam vas da ćete doći do zaključka da morate da prestanete da gledate takve emisije."

Nakon što je tokom perioda najveće slave uživao u drogama i brzoj vožnji, popularni "Džejk" je odlučio da spas pronađe u Bogu. Mladi glumac je promenio život iz korena, potpuno se okrenuo crkvi jer, po pisanju stranih medija, nije želeo da završi kao Čarli Šin.

"Ako svojim postupcima nekome nanosim zlo, ne želim više to da radim. Neću da budem deo neprijateljskog plana. Ne mogu da budem božji čovek i da glumim u toj seriji. To nema veze s onim što nas je Biblija učila."

On je u nedavnom intervju otkrio da razmišlja da se vrati glumi i da su mu godine pauze pomogle da shvati ko je i šta zapravo želi. Ipak, kategorički tvrdi da nije pogrešio što je pre tri godine isplivao iz glumačkih voda.

"Ne sumnjam u svoju odluku. Kajanje ne postoji. Postoji samo napred." rekao je Angus.

Zatvoreno za komentare.