Dženifer Aniston će postati majka! Radosnu vest su prvi saznali ''Prijatelji''

Dženifer Aniston će postati majka! Radosnu vest su prvi saznali “Prijatelji“

Poznata glumica Dženifer Aniston je vrhunac slave doživela u seriji "Prijatelji" tumačeći kultni lik Rejčel Grin. 

Foto:Shutterstock

Posle dugogodišnje pauze ekipa će se ponovo okupiti i snimiti specijal epizodu, a fanovi jedva čekaju da ih ponovo vide na malim ekranima. Osim toga, prema pisanju magazina "Closer", glumica je svoje kolege na setu obradovala vešću da će postati majka.

Naime, Aniston je posle dva razvoda odlučila da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu „Casa Hogar Sion“ u Meksiku.

Glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i odlučila je da usvoji devojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

„Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vest da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju“, rekao je izvor.

„Provodili su skoro svaki sat zajedno tokom čitave jedne decenije, preživeli su sve detalje života jedni drugih i podržavali se međusobno tokom svih teških vremena, uključujući i Kortninu borbu da postane majka i Dženiferin bolan razvod od Breda Pita“, dodao je izvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

„Znajući koliko su oni oduvek želeli ovo, za Dženifer je saopštavanje vesti učinilo još stresnijim za nju, ali je ipak želela da sa njima podeli srećne trenutke i da proslave prekretnicu u njenom životu“, dodao je izvor.

„Svi su bili presrećni kada im je rekla novosti i dali su joj poneki roditeljski savet, za koje je ona rekla da će ih rado prihvatiti„ ,dodao je izvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Turoa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.

Iako je pre 10 godina demantovala priče da usavaja dete, izvor kaže da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji sad već traje preko godinu dana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

„Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima“, zaključio je izvor.

 

Zatvoreno za komentare.