Dženifer Aniston je zbog ukrasa na jelci dobila lavinu mržnje: "To što si slavna ne znači da si lišena odgovornosti"

Dženifer Aniston je zbog ukrasa na jelci dobila lavinu mržnje: „To što si slavna ne znači da si lišena odgovornosti“

Dženifer Aniston koja je na svom Instagramu savetovala ljude da se čuvaju korona virusa, nose maske i pridržavaju se mera, sada je navukla gnev na sebe.

Foto: Shutterstock

Glumica je svojim novogodišnjim ukrasom izazvala pometnju na društvenim mrežama jer se navodno šali na račun korone i umanjuje opasnost i posledice pandemije.

"Naša prva pandemija 2020.", piše na ukrasu koji je okačila glumica.

"Samo zato što si slavna, ne znači da si lišena odgovornosti... Zbog te pandemije izgubljeni su nevini životi! Živeli, za našu prvu pandemiju 2020. godine, u kojoj su umrli milioni ljudi! Proslavimo to na božićnom ukrasu!", negodovali su pojedini korisnici Tvitera.

Mnogi su međutim ipak stali na stranu slavne glumice.

"Anistonova je bila jedna od najvećih zvezda koja se aktivno uključila u borbu protiv kovida 19, apelovala je na ljude da nose zaštitne maske, donirala sredstva za pomoć te pomagala lokalne restorane i mala poduzeća dok su drugi bili zauzeti objavljivanjem svojih otmenih večera... I sad ste joj zamrzili zbog jednog ukrasa, stvarno?!", upitao je jedan korisnik.

Suvlasnica radnje Britani Saton, koja je osmislila prilagođene božićne ukrase koji je Anistonova stavila na jelku rekla je:

"Suprug i ja smo oduševljeni što je Dženifer Aniston odlučila da ukrasi svoje drvce jednim od naših dobronamernih ukrasa. Namenjeni su tome da se širi praznično raspoloženje i veselje tokom ovih izazovnih vremena", zaključila je Britani Saton.

Zatvoreno za komentare.