Zvezda serije "Mućke" pomaže deci iz Srbije!

Zvezda serije „Mućke“ pomaže deci iz Srbije!

Zvezda serije "Mućke", Džon Čalis poznatiji kao Bojsi, nedavno je boravio u Srbiji, gde je doputovao kako bi snimio dokumentarni film.

Foto: Shutterstock

Tokom svog boravka on je imao prilike da poseti neke od znamenitosti grada, između ostalog i Beli Dvor, a pojedini koji su imali sreće da ga sretnu na ulicama grada Beograda dobili su i fotku sa njim.

Bliže upoznat sa istorijom Srbije i velikim doprinosom porodice Karađorđević za naš narod kroz istoriju, Bojsi je odlučio da pomogne deci Srbije u saradnji sa Fondacijom Princeze Katarine i Lajflajn humanitarnom organizacijom iz Londona, čiji je Princeza Katarina pokrovitelj.

Na nedavno održanom humanitarnom događaju u Londonu u cilju prikupljanja sredstava za kupovinu najneophodnije opreme za dečije bolnice u Srbiji, na uživo organizovanoj aukciji ponuđen je ručak sa Bojsijem i replika sata iz Bojsijeve omiljene epizode iz serije "Mućke", u kojoj je on jedan od glavnih aktera.

Epizoda pod nazivom "Vreme na našim rukama", te 1996. godine privukla je televizijsku publiku od 24,3 miliona, što je rekord za britanski sitkom. U toj epizodi Del Boj i Rodni Troter konačno postaju milioneri, kada se njihov sat proda u Sotebiju za 6,2 miliona funti.

Na humanitarnom događaju organizovanom u Londonu, magični trik izveden je pred Bojsijem koji je nakon serije pitanja na koja je odgovorio došao do nasumičnog broja na kalkulatoru telefona.

Potom je otvorio poklon kutiju koja je stajala na stolu tokom intervjua. Iznenađujuće, unutra je bila replika sata iz upravo prethodno pomenute Božićne specijalne epizode "Mućki" iz 1996. godine.

Bojsi nije mogao da sakrije oduševljenje kada je nakon prvog iznenađenja usledilo saznanje da sat pokazuje tačno vreme koje je Bojsi nasumično rekao u video, a najsenzacionalnije od svega jeste ugraviran broj na poleđini sata, koji se podudara sa brojem do kog je Bojsi došao svojim instinktivnim odgovorima na postavljena pitanja.

"Dragi Bože, ovo je neverovatno, zar ne? Kako se ovo dogodilo? Fantastično! To je divno! Ali i zaista zastrašujuće", bila je prva reakcija poznatog britanskog komičara.

Pogledajte: