Poruka Džordža Klunija ženama sa viškom kilograma

Poruka Džordža Klunija ženama sa viškom kilograma

Izlišno je pričati o količini šmekerstva Džordža Klunija. Tipovi poput njega su toliko retki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svet bio lepše mesto, a žene bi se osećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

Foto: Shutterstock

Džulija Vilan je podelila sa javnošću saosećanje koje je izrazio Kluni sa svim koleginicama, i razumevanje pritiska pod kojem su glumice kako bi postigle idealnu liniju.

Ona je pre nekoliko godina na Tviteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vreme snimanja serije "ER" u kojoj je Kluni imao glavnu ulogu.

"Počinjemo snimanje, rade se poslednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Džordžu: "Da li si čuo šta su rekli Juliji?" (oni - misleći na producente)

Kluni: "Da li su joj rekli da mora da smrša?"

- Da.

Kluni: "Je l' im rekla da od*ebu?"

- Aha.

Kluni: "Dobro im je rekla."

"Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere govorili da moram da smršam, čula sam Džordžov glas: "Reci im da od*ebu".

Vilanova je takođe rekla kako su standardi Holivuda o ženskom telu bili brutalni tokom devedesetih, jer "nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena", kao što je to slučaj danas.

Zatvoreno za komentare.