Kako danas izgleda pobednica prvog srpskog "Idola"

Kako danas izgleda pobednica prvog srpskog „Idola“

Glasom je oduševila Srbiju, a i region kada se 2004. pojavila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Idol" u našoj zemlji i odnela pobedu. Cveti Majtanović su mnogi prognozirali čak i svetsku pevačku karijeru, ali je ona prednost dala nekim drugim interesovanjima.

Photo: youtube/printscreen

Cveta se tokom takmičenja izdvojila i neobičnim imidžom, a posle trijumfa u "Idolu" objavila je veoma uspešan singl "Nisam ista", a zatim i album "Pogledaj u sutra", koji je snimljen u Varšavi.

Dobila je onda i ulogu voditelja rijalitija "Velika trka Indijanapolisa", a onda je ponovo okušala "sreću" na jednom muzičkom takmičenju. Bilo je to 2008. na Beoviziji kada je sa sastavom "Studio Alektik" i pesmom "Iznad nas" zauzela petu poziciju.

Cveta je i te kako bila svesna veličine svega što je veoma mlada postigla na našoj muzičkoj sceni, ali je ljubav prema obrazovanju bila jača.

Pobednica "Idola" je završila master studije iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu iz oblasti inženjerstva i menadžmenta medija, a danas, kako piše na njenom Instagram profilu, radi kao istraživač na Univerzitetu u Trentu u Italiji.

Cveta je značajno i promenila svoj stil i danas ovako izgleda. A biografijom šalje jasnu poruku: čime god da se bavi, odlična je u tome.