Evo kako danas izgleda dečak iz čuvenog filma "U stvari ljubav"

Evo kako danas izgleda dečak iz čuvenog filma „U stvari ljubav“

Nova serija platforme Netflix "The Queen‘s Gambit" neočekivano nam je povratila interesovanje za šah, i to možda u pravom trenutku.

Foto: IMDb

Kroz svega 7 epizoda, autori su uspeli da nas osvoje pričom, koja se zasniva na romanu Voltera Tevisa, sa Anjom Tejlor-Džoj u glavnoj ulozi. Pored toga, izdvajamo i feminističku pozadinu, duh zajedništva i besprekorne kostime.

Ukoliko ste već imali priliku da pogledate bar deo serije, možda ste zapazili lice koje vam je poznato od ranije. Reč je o muškom liku po imenu Beni Vots, koga tumači glumac Tomas Brodi Sangster.

Da, dobro ste pročitali, riđokosi dečak, koji vas je pre mnogo godina osvojio u filmu "U stvari ljubav" i iznova to čini svake godine u vreme praznika, stasao je u 30-godišnjaka. Ukoliko želite da vidite kako danas izgleda, pozivamo vas da ostanete sa nama i u nastavku.

Foto: IMDb

Beni igra momka koji se zaljubljuje u glavnu junakinju Bet Harmon, a jedna od scena koju mnogi izdvajaju jeste lekcija lepih manira, kada odlazi da je sačeka na aerodromu.

Vredi napomenuti da se glumac u međuvremenu pojavio i u kadru veoma popularnog ostvarenja "Game of Thrones", kao Džodžen Rid. Kao što možete da vidite na fotografiji, čini se da je promenio lični opis. Ipak, i dalje ga krasi prepoznatljivi šarm i pogled malenog dečaka.