Evo kako danas izgleda Popara iz "Srećnih ljudi"

Evo kako danas izgleda Popara iz „Srećnih ljudi“

Zoran Rankić stekao je ogromnu popularnost i pobrao brojne simpatije publike kao Žarko Popara u "Srećnim ljudima". Za razliku od namrgođenog Popare, Rankić je privatno, kažu, izuzetno duhovit čovek.

 Foto: Youtube/ Screenshot

Iz tog razloga je i uspeo fantastično da iznese brojne replike koje se i danas pamte, poput - "Šta mogu da učinim za vas gospođice, gospođo?" S obzirom na to da replika nije bila u scenariju već deo improvizacije, Zoran je prokomentarisao:

"Ne daju to živi pisci ni za majku božiju, a najviše zamere kada je ta replika bolja od onoga što su oni smislili".

Iako je zamišljen kao negativac, Zoran je Popari dao na šarmu zbog čega je od sporednog lika postao jedan od omiljenih kod publike.

Poparu su posebno volela deca ali i najšira publika. Iako je dobro poznato da su tokom snimanja seriju napustili pojedini glumci zbog malih honorara on to komentariše na sledeći način:

 Foto: Youtube/ Screenshot

"Ja na pare nikad nisam obraćao pažnju zato što ih nikad nisam ni imao. Uvek me je bilo sramota da primim pare za nešto što činim, a volim."

Kao i većina glumaca Zoran sebe ne voli da gleda na ekranu, pa je, uprkos brojnim reprizama, prvi put seriju odgledao tek pre neku godinu. Više voli pozorište, dok je manje poznata činjenica da je u beogradskom dramskom pozorištu proveo 40 godina. Danas piše poeziju, a u mladosti želeo je da bude operski pevač.

Zatvoreno za komentare.