Evo kojom fotografijom je Ronaldo oborio Mesijev rekord po broju lajkova na Instagramu

Evo kojom fotografijom je Ronaldo oborio Mesijev rekord po broju lajkova na Instagramu

Kristijano Ronaldo obradovao je obožavaoce nakon što je objavio da on i njegova partnerka Georgina Rodrigez očekuju blizance.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fudbalska zvezda (36) podelila je vest sa više od 360 miliona pratilaca na Instagramu, kada je objavio fotografiju sa izabranicom - španskom manekenkom, kako se zajedno smeše u krevetu dok drže ultrazvučni snimak.

Pored toga, Ronaldo, koji već je otac četvoro dece, podelio je fotografiju sebe i svojih naslednika u hidromasažnoj kadi.

"Drago nam je što možemo da objavimo da očekujemo blizance", napisala je zvezda Mančester junajteda uz fotografije. Ronaldo je dodao i poruku budućim naslednicima: "Naša srca su puna ljubavi - jedva čekamo da vas upoznamo."

Od kada je podeljena, Ronaldova fotografija je do petka popodne, lajkovana više od 26 miliona puta, a hiljade obožavatelja je paru uputilo čestitke.
S druge strane, Mesijev rekord u broju lajkova je nepuna 22 miliona.

Ronaldo, koji se zabavlja sa Rodrigezovom od 2016. nakon što su se navodno sreli u jednoj prodavnici u Madridu gde je manekenka radila, takođe ima 11-godišnjeg sina Kristijana mlađeg, četvorogodišnje blizance, Evu Mariju i Matea, i trogodišnju ćerku Alanu Martinu.

Sportista je prvi put postao otac 2010. godine, kada je navodno najavio da neće otkriti identitet majke svog sina, prema njihovom dogovoru.

"Uz saglasnost majke, koja želi da ostane anonimna, ja ću imati isključivo starateljstvo nad sinom", rekao je tada, a preneo portal E! News.

Zatvoreno za komentare.